Panowie/Panie ratujcie i need "MA serce Ma dusze Ma sny" z reklamy jakis pomadek.heheh
Wiadomość zmieniona (30-01-05 13:59)
-
-
Muzyka
hmmm tak sobie przeglądałem i w wiekszości to chłam;-)hehe
Ale Fiore to ma "+" za ten adresik,poważka nie słucham takiej muzyki ale teraz w tym stanie "bulu głowy i suchego pyska" jakos mi fajnie podchodzi..taki spokuj ,klimacik ala bieg przez łanke 4y cos takiego delira;/ hehe;-)
[url]http://www.chumbawamba.tv/[/url]
5 dni później
[b]General Patton vs The X-ecutioners[/b]
No wlasnie, jestem od dawien dawna fanem Mike'a Pattona, oczywiscie glownie za czasy Faith No More, pozniejsze projekty tez mi sie w miare podobaly, chociaz Fantomas byl takim sobie wynalazkiem.
Ostatni projekt...hmmm bardziej wpadl w ucho mojej zonie niz mi (mowie o "Romances".
A teraz... Mike wraca i to w naprawde wielkim stylu.
Plyta nagrana wraz z mistrzami gramofonu. Czy rzeczywiscie tak znani i dobrzy, tego wam nie powiem gdyz na tej muzyce nie znam sie :)
Ale dzielo moge ocenic. Ociera sie o geniusz. Misz-masz wszystkiego co najlepsze, niesamowite dzwieki, swietna atmosfera, jak to teraz sie mowi - dobry beat? No i te sample, nawet Bruce'a Lee monolog mozna uslyszec :)
Polcem mlodym fanom HH i tego skreczowania czy jak to tam sie zwie.
A dla nas, starszawych fanow FNM, znowu Mike cos zrobil.
5 dni później
Mam pytanie : Co to za piosenka? Prosze o tytul i wykonawce(jak ktos zna)
"...a jutro,znów pójdziemy na całość,za to wszystko co się dzisiaj nie udało, za dziewczyny,które kiedyś nas kochały,za kolegów.........zostałooo"
Stara Polska piosenka,help me.
Lippi : Krakowski zespół Pod Budą - Na całość
Piąta rano zabawo skończona
różowieje już niebo na wschodzie
jakim słowem przywita mnie żona
bardziej święta niż proboszcz dobrodziej
głowa ciężka leciutkie kieszenie
i w łazience unika się lustra
bo najtrudniej z obitym sumieniem
razem z sobą doczekać do jutra
A jutro znów pójdziemy na całość
za to wszystko co się dawno nie udało
za dziewczyny które kiedyś nas nie chciały
za marzenia które w chmurach się rozwiały
za kolegów których jeszcze paru nam zostało
a jutro znów pójdziemy na całość
miasto będzie patrzeć twarzą oniemiałą
bo kto widział żeby z nocą się nie liczyć
na dwa glosy nagle śpiewać no ulicy
że w tym życiu to nam jakoś życia ciągle mało
Tak mijają miesiące i kraje
coraz mądrzej gadają dokoła
a my starym złączeni zwyczajem
nasze wojny toczymy przy stołach
a nad ranem gdy boje skończone
wstaje słońce jak zwykle z ochotą
w błogi spokój otulą nas żony
i pozwolą zwyczajnie odpocząć
Bo jutro znów idziemy na całość.....
o kurwa :) sorry ale rozwalilo mnie zdanie kolegi Snake KSC :) Jak widze takie glupoty to az ciezko sie nie wpisac. Po pierwsze czy kiedykolwiek w zyciu slyszales muzyke schranz? Schranz gra np Sven Wittekind, nie slucham go wiec zabardzo sie nie orientuje. Po drugie DJ Luna i DJ Duro graja Hardstyle a to z schranzem nie ma nic wspolnego. Po trzecie wymieniles tam prawie same nazwy setow a nie pojedynczych kawalkow, a wymieniajac seta nalezalo by podac rok w ktorym zostal zagrany. I po czwarte wiesz co to In Qontrol czy DefQon? Albo chociaz set? Po piate nie nazywaj hardstylu muzyka techno bo mimo to ze schranz jest ostrzejsza jego odmiana to hardstyle z nim nie ma nic wspolnego. Po szoste wszystkie tytuly ktore tam wymieniles nie liczac In Qontrol i DefQon(na temat ktorych sie nie wypowiem bo nie podales daty przez co nie moge powiedziec czy sa dobre) sa raczej slabe. Po siodme nie wyzywaj mnie ani nie mow zebym z tad szedl bo jestem psem tylko zanim napiszesz cos o czym nie masz zielonego pojecia zastanow sie 2 razy.
Wiadomość zmieniona (10-02-05 17:24)
A nie wiecie skad moge to sciagnac? na imeshu nie ma,na necie tez nie moge znalezc....
Pod budą - na całość... wie ktoś?
PS. Dziekowa Fiore za info kto to spiewa.
MAM JUŻ :)
"A jutro znów idziemy na całość
za to wszystko co się dawno nie udało
za dziewczyny które kiedyś nas nie chciały
za marzenia które w chmurach się rozwiały
za kolegów których jeszcze paru nam zostało "
Jakby mój Tata się dowiedział czego słucham to by oszalał:)
Wiadomość zmieniona (10-02-05 23:09)
potrzebuję mp3 Clawfinger !! rzadko słucham takiej muzy, ale ..... POTRZEBUJĘ!
ma ktoś ?
potrzebuje Pih-Nigdy już nie wróci
Ma ktos może i mógłby przesłac albo jakis link??:)
Imesh'em sciagam kilka dni i nic z tego:/
Z góry dziekuje;)
zainstaluj emule albo dc++ :)
^^Maniurqa^^ napisała : "potrzebuje Pih-Nigdy już nie wróci"
Posłałem Ci na ten adres co masz w profilu :]
Camron dzięki:)
A ode mnie dostalas to Yez Yez Yo ?
Ma ktoś mp3 Everlasta "White trash beautiful" lub jakies mp3 Outlandish??
DNL_KKS tak dostałam i też dziękuje:) Te kawałki co prawda już miałam...ale chęci sa najwazniejsze:] Thx:D
Polecam nowy kawałek East Clubbers :-) [url]http://www.eastclubbers.com/East_Clubbers-Crazy_(right_now).m3u[/url]
Dramat
[url]http://alejaja.pl/m/parodia_wwo.zip[/url] - zajebisty remix WWO - nie bój się zmiany na lepsze (nie bój się plamy na swetrze) ;-) hehe
Dobra nuta Piotrek :P buhahahahahahahahaha ale mam zajawke na wybielacze.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)