Browarnick, piejesz do mnie? Nerwy tracisz?
Przeszkadza Ci cos? Wroc do siebie, odpocznij, odetchnij.
Odejdz i wychedoz sie sam...
-
-
"wisla pany" lol ?
Karolo,nie pochlebiaj sobie jesteś ostatni na którym mogę stracić nerwy.Santo deko odpuścił,może i ty spróbuj.
Alez w jakim temacie? Pokaz mi gdzie sklamalem, napisalem nieprawde.
Czyz nie jest faktem, ze Wasz hymn jest zwyklym plagiatem? (btw. zaliczanym w wiekszej czesci Polski do tzw. piesni biesadnych).
Czyz dawniej nie spiewano takiej przerobki jak ja zacytowalem?
Czyz mecz wyjazdowy z FC Katowice nie zostal przerwany w 73 minucie?
btw. zaloze sie, ze nie znasz nawet wyniku i chwile myslalbys gdzie go szukac, tak wygraliscie 0:2. A u siebie z FC 3:0. Z reszta sezon byl ladny, historyczne 15:0 z TKS Torun.
Troszke zboczylem z tematu.
No wiec powiedz mi, gdzie przegialem? Moze oskarzajac dodo o demencie? No coz, czasem sie tak zachowuje.
Wiadomość zmieniona (30-08-04 22:08)
Browarnick: Pytanie na inteligencje (???)
Kto był pierwszym kibicem Wisły ? (czekam na odp. 6 min)
Browarnick ubecka k.u.r.w.o WYPIERDALAJ do siebie. Już nawet Typ zaczął rozsądnie się wypowiadać, a ty k.u.r.w.o dalej na nas bluzgasz. Kiedy nauczysz się uszanować to że nie dość że jako nieproszony gość, to jeszcze z butami na dywan...
Wiadomość zmieniona (30-08-04 22:18)
Panowie szkoda tej głupiej dysputy.
Pies i tak "zesra" się nam na trawnik.
Koniec czasu na odpowiedź... Browarnick przegrał...
Adam Mickiewicz bo napisał " DZIADY".
Karolo,z lubościa przywołujesz fakty z przed lat kilkudziesieciu ale ku.wa nie pamietasz zresztą jak większość ,że Wisła powstała jak Cracovia w 1906 r.Wypominacie nam milicję , przeszłość Kapce (serdeczne chuj mu w dupę),piszecie o Czerwińskim,ale komuch Filipiak jakoś szybko został wybielony i uniewinniony.
Nie bardzo rozumiem ostatnie pytania,gdyż wcześniej odnosiłem się do drugiej zwrotki "piosenki",nie do wcześniejszych twoich postów.
Dementor ,wypuść powietrze bo się udusisz.Takie teksty to możesz rzucać w domu.
Browarnick - Wisla powstala rowniez w 1906, nie neguje tego. Ale przypominam Ci, ze jest corka Cracovii.
Tak drogi Browarnicku, wypada matce czasem czesc oddac.
Karolo Twój ostatni post..........zostawiam bez komentarza.
To też z archiwów państwowych?? Buchahahahahaha.
I tak uszanował Matkę! Tak to bywa jeżeli nie ma dofinansowania do antykoncepcji...
Browarnick napisał(a):
> Karolo Twój ostatni post..........zostawiam bez komentarza.
> To też z archiwów państwowych?? Buchahahahahaha.
>
albo źle zrozumiałem ( mam nadzieje ) albo Ty uważasz że Wisła jest starsza od Cracovii ? prosze powiedz że źle przeczytałem i wywnioskowałem !
Widzisz ten 27 rok to taka dziwna sprawa po pierwsze na dworcu zwycięską drużynę Wisły witali... zawodnicy Cracovii z klubowym sztandarem - po drugie ten tytuł mistrza Polski miał bardzo specjalną wymowę jako że Katowicki klub był klubem niemieckim - co dodawało smaczku meczowi jak możesz sobie wyobrazić - hymn "Jak długo na Wawelu" śpiewano nie z powodu że był hymnem Wisły - tylko jako pieśń patriotyczną... a to raczej różnica - pamiętaj że przed wojną "Mazurek Dąbrowskiego" nie był jeszcze tak jednoznacznie postrzegany jako najważniejsza pieśń państwowa...
tak czytam czytam czytam i zastanawia mnie jedno czy wy kibice (zawsze ten klub bedzie 2 klubem w PL)wisly jestescie naprawde wszyscy takie półmózgi czy tylko takich nam dyżurnych na nasze forum oddeleowali (dla zmyly)
Dementor, a ty w domu każesz gościom w skarpetach ganiać, nieładnie, wiocha, trzeba odkurzać częściej.
Wiadomość zmieniona (31-08-04 00:34)
chyba zmeczony jestem szlomcio bo jakos aluzji nie zrozumialem
a półmózgiem nie jestem:)
trudno :(
no jak sie pojawilo Dementor no to moje komorki ruszyly do pracuy i powstala mysl:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)