Wiatam....na meczu z odrą w przystadionowym barze słuchaliśmy tego drum' bassowego hiciora i pojęcia nie mam skąd go teraz wziąść( net).. jeżeli znacie jakąś stronke zapodajcie.. alebo chociaż nazwe pod jaką występuje w kazzie.. podro!!
-
-
umbc umbc umbc.. NOVA HUTA...umbc umbc ;-]
przystadionowy bar?....chodzi ci o Alge?
ale znowu jakie "umbc umbc umbc.. NOVA HUTA...umbc umbc" ;-) ?
no własnie jakie ??? :D
hehe kto ma wiedzieć ten wie....i tu mi napisze :) poczekam
A jak nikt tego nie będzie wiedzieć, to co? ;-)
to jest kawałek drum'n bassowy ( jak na mój gust ) czyli techno nie ma tu klasycznych zwrotek czy tekstu poza wstawką NOVA HUTA :) kto go słyszał ten bedzie wiedział o co cho..
Krowa,Murzyn,czy Helmut to Ty Pietras???:))Postaram się skombinować płytke i przywiezc ja za tydzień na Zagłebie do WAS!No i oczywieście antywisłe na pamiątkę heheh.
krowa rzecz jasna :) nooo pamiętam że się zapowiadaliscie na zagłebie zdzwonimy sie wcześniej.... ale to juz na privie POZDRO
ANTYWISŁE TEŻ KONIECZNIE bulehehe
http://www.e-lech.com/download.php?page=0&id=001 dorzuce to jeszcze od siebie macie tu 2 fajne kawałki kibicowskie o arce ( naprawde dobry HH ) ANALOGIA jeszcze o nich usłyszycie chłopaki cały czas ida do przodu teraz nagrywają dla WILKIEGO yo tedego.... zapraszam ARKA GDYNIA I TO JEST TA JAZDA :)
Krowa tutaj:))))ale mi czlowieku sprałeś banie w sobote hehehe.Jak tam Murzyn dał rade w sobote?:)czy to tajemnica?Twoje zdrowie!
hehe Murzyn ściągnąl na siebie 2 radiolki i pies( taki szczekający) go jeszcze drażnił że PASY SPADNĄ a psy na mistrza reszta nieistotna....:)
czyli wszystko w normie!umbc,umbc,umbc,umbc.......!!!
czy w tej piosence tekst byl nastepujacy:
E NOVA HUTA.. PO NIEJ SIE PORUSZAM JA... i tak w kolko?
a moze [url=http://www.cracovia.strefa.pl/rozne/nowa_huta.mp3]TO[/url]???
o taakkkkk :) thx
no problem ;-)
Pietras to jest kawalek 2-stepowy a nie drum'bassowy tak gwoli wyjasnienia.
Pozdrawiam
ryszard jedziesz ????? tylko daj mi tu normalna twoja ksywe ? :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)