Merlin pytam sie poraz drugi, kim jestes, ze ferment tutaj siejesz?
-
-
Nie życze sobie Majchrowskiego... powiedz TAK!!!
...? Karolo... ciekaw...? Czego? cracovianinem...!!
pierdole sie produkować, jak mój post jest kasowany... ciekawe dlaczego?!... już nawet poprawnie politycznych nie można pisać... sram na to... kolejny wybryk jakiegoś moderatora...
A temat zakonczylem, wiec zamentu nie ma !
Nara-ska !
pierdolisz Wasc...
Jak i ty !
Nara-ska !
Merlin 24:
następny raz jak nie będziesz miał nic sensownego do powiedzenia to zawsze możesz założyć bardzo podobny temat:
"Nie życzę sobie Merlina 24... powiedz TAK"
Na mój głos możesz liczyć.
Merlin - skąd ty się urwałeś?
Dość pajacowania na forum Cracovii!
Merlin 24 dawno mnie tu nie bylo na forum ale takich zameciarzow co zakladaja temat i uciekaj to dawno nie widzialem :)))
P.S. przed chwila czytalem temat zalozony przez ni jakiego "smiglego" rece mi opadaja. Sorki ale wymiekam , chyba jestem za stary ;)
Pantera - przecież ty jesteś "młody bóg"
ps. jedziesz do wawy ??
zgadnij ??? mam nadzieje ze Ty tez
to jest prezydent i nie moze opowiadac sie za nami czy wisla znam go osobiscie i wiem ze jemu zaleze na sporcie w KRAKOWIE a wiec dotyczy to zarowno nas jak jak i wisle jak
A ciekawe w czyim szaliku przyjdzie na derby???;-)
przejmujecie sie jakims politykiem..
biedaki, ja Was uwolnie od wszelkiej krzywdy
wiec jesli tylko macie takie zyczenie... (pytanie retoryczne ... ahhhh ;))
zostane Waszym przewodnikiem, wladca, prezydentem, oredownikiem
nie dziekujcie, kiedys MOZE uda Wam sie odwdzieczyc mi za to poswiecenie :)
Generalnie nie lubię go, jak wszystkich czerwonych, ale dopatrywanie się w działaniach Majchrowskiego faworyzowania Wisły kosztem Cracovii uważam za dużego kalibru głupotę.
nasz szalik tez dostal od klubu i on i marszałek województwa też!
Islander
Witam w Hyde Parku......
Z magistratem trzeba dobrze żyć i tyle......
wczoraj-dziś-jutro-zawsze CRACOVIA!
Zdecydowane TAK!! Zresztą nie chce widzieć na naszym stadionie żadnego innego komucha, lewaka i tego pokroju ludzi!Pozdrawiam
To musiałbyś wyrzucić Filipiaka.W końcu też należał do PZPR.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)