Ja też używam,chociaz ostatnio gadalem przez ten program dosc dawno.Najczesciej wlaczalismy z kumplami bilard on line na yahoo,gralismy przeciwko sobie i sie klucilismy kto lepszy :P heheh.Albo nagrywalismy jakies beki (beka = żart, dla nie kumatych) i potem zmienialismy glosy na takie jak sa w bajkach :) Wiem ze dziecinne ale z nudow czlowiek robi rozne rzeczy.Ogolnie program na plus chociaz czasami mi bardzo przycinalo i nie dalo sie uslyszec co kumpel mowi.Moze skonczmy z forum a zaczniemy konwersacje na skype? :P
Poprawilem "google" na "yahoo" bo mi sie pomylilo... Oczywiscie gralismy w bilarda na yahoo,jak ktos z was tez gra to najczesciej jestem na stole "Polly" nick to "liptoon_ksc" Kto sie zmierzy? :D
Wiadomość zmieniona (28-08-04 17:29)
-
-
Używa ktoś "SKYPE" ???
Popieram LiPtOona :) Ale i tak nikt ze mna nie bedzie chcial gadac opócz jednej osoby :P:P:P
[img]http://cracovia.strefa.pl/sygnaturki/17_pasy.jpg[/img]
2754 dni później
Ten temat uważam za absolutny hit!!!
czas nie stoi w miejscu...
ło matko :D
ja uzywam, ale nie mam mikrofonu ;)
ps. 1 i 2 post wyczerpał temat :D
.
Dementor Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Proszę o opinię.
>
>
jest w miarę ok... ;)
Skype uzywam od samego poczatku jego postania to jest okolo 8 lat.
Dla mnie jest rewelacyjny, oprocz [b]konferencji[/b] pozwala na [b]ogladanie ekranu osoby z ktora rozmawiasz[/b] (w trakcie rozmowy jest pod ekranem taki plusik "+" ktory daje osobie z ktora rozmawiasz mozliwosc pokazania ekranu) - jest to o tyle przydatne jak chcesz ogladnac czyjes zdjecia bez koniecznosci sciagania ich na Twoj komputer, plus mozliwosc tej drugiej osobie pokazania Ci ja jakas czynnosc wykonac na komputerze (widac krok po kroku). Oprocz tego bardzo latwo [b]wyslac zdjecia[/b] (prze email laduje sie one niesamowicie dlugo) a nawet [b]pare zdjec naraz w miare szybko[/b].
[u]Polecam :)[/u]
ogarnijcie się :D zobaczcie datę pierwszego posta :D
wiemy,wiemy ;)
albo wiemy ze nie wiemy :D
;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)