Proszę o opinię.
-
-
Używa ktoś "SKYPE" ???
a co to? bo cos mi swita ale dzis mi sie juz rozum wylogowal
Ja używam
Jest to program do rozmów przez mikrofon
Ostatnio słyszałem że wyszedł nowy dodatek i będzie można rozmawiać w kilku na raz
P. Maleńczukowi gratulujemy nowego hymnu Cracovii
Ja tez uzywam
NIe jest to program tylko do rozmow przez mikrofon mozna rowniez rozmawiac tak jak w GG
Ja mam najnowsza wersje jest tam rzeczywiscie opcja rozmowy konferencyjnej (2-4 osoby) lecz nie sprawdzalem jak dziala
Wiadomość zmieniona (25-08-04 08:04)
[url]http://www.skype.com/download.html[/url]
Skype na pierwszy rzut oka to rozbudowany komunikator z tym że wg. różnych testów ma najbardziej rozbudowaną opcję i obecnie najlepszą na rynku do rozmów głosowych w realu. Można również za pomocą Skype zadzwonić do kogoś na nr. telefonu, w tym przypadku należy wykupić specjalną kartę pre-paid. Wczoraj testowałem Skype w rozmowie z kuplami w USA i na Litwe - głos bardzo wyraźny, nie zauważalne opóźnienie czasowe w przesyle głosu, praktycznie żadnych zastrzeżeń.
Proponuję ściągnąć z linku powyżej - program jest frikowy i wypróbować działanie. Jedyny minus to nie przyznawanie numeru tylko każdy sam musi wymyśleć swój specyficzny login. Na + należy zaznaczyć że nie doda się nikogo do kontaktów/znajomych bez zgody drugiej osoby.
dla zainteresowanych podaję jeszcze jeden BARDZO PRZYDATNY adresik:
[url]http://www.forum.skype.com.pl/[/url]
mam, gadam z zagranicą
jest OK choć czasami jednak transfer jest jednostronny, nie wiem od czego to zalezy
Ja też używam,powiem wam że fajny programik :)))
czesto uwazalem do gryw CoD z kumplem
program dosc dobry, kiedys pisalismy projekt w ten sposob
ale z gory mowie ze warto zainwestowac w miare dobry mikrofon (tzn powyzej 10 zl)
Ja też używam ale ostatnio cos mie nie chce polaczyc i nie wiem czemu :(
[img]http://cracovia.strefa.pl/sygnaturki/17_pasy.jpg[/img]
a ja rozmawiam przez słuchawki :)) (niemożliwe ... ajednak)
a trzeba mieć publiczne IP?... napisalibyście coś z info technicznych a nie tylko że fajny... ;)
nie nie trzeba
insalujesz - rejestrujesz - korzystasz
ja uzywam i powiem jest niezly nie mialem problemow nigdy i zawsze niezle slyszalem
tez uzywam i polecam !!!
Ale ma niestety za wysokie wymagania, jak dla mojego zabytka :(
się ma tylko nima z kim gaduszyć
Demek - ja i to codziennie. W ruchu miedzynarodowym.
Ladnie sie sprawuje. Przesle Ci pozniej moje ID :)
Pogadamy se ;-)
PS. Kurna - zdjecia dawaj, obiecales :)
Karolo same zwroty od Ciebie dostaje :( zdjęć jest ponad 3000 w tym ok 1000 podwodnego swiata więc raczej Ci 3 płytki podrzuce - w weekend pokopiuje dla znajomych :)
Ja uzywam !!!
Rewelacja. Rozmowy za darmo - cos dla Was centusie :P
Jedyna przszkoda moze byc firewall. Mimo, ze u mnie dziala - Norton - to jest ok. Natomiast moga byc problemy wieksze jesli ktos jest w sieci osiedlowej gdzie zalozony jest firewall ogolny, ale taz nie jestem pewien.
Ogolnie rewelka...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)