Stawiam 5:0 dla Realu
-
-
Real Madryt- wisła -typujemy wynik!
4:0 dla Realu. No i oczywiście moja bojówka Anty HKS wpadnie na bosku w 81 minucie. Ja to czuje w moczu:)
15:0 dla realu
jateż stawiam 12:0 bo oni tutaj zagrali tak zeby ktos przyszedł na rewanż a teraz będą chcieli sprawić kibicom frajde ;)
5:1
1:2 dla psów
Heniek da rade :DDD
po co taki temat na pasiastym forum ???
PS. a nowych modów... jak nie było... tak nie ma...
oczywiscie ze WISELKA wygra!!!sadze ze 2:0 wygra i beda karne i tu tez wygramy.W koncu Wisla jest wielka!!!
Buehehehe o ile mnie oko nie myli to w karnych raczej z Realem możecie mieć mały problem.:) Może Kuźba wykona wszystkie?:D
Real - Wisła 1:2 Żurawski, Gorawski.
"Ważnym elementem zajęć było strzelanie karnych, mistrzowie Polski nadal nie wykluczają i takiego scenariusza, że mogą one rozstrzygnąć o awansie, choć u siebie przegrali 0-2. Z wykonywania jedenastek zrezygnował jedynie Mirosław Szymkowiak. Nieudana próba w spotkaniu z norweską Vaalerengą sprawiła, że nie podejmie w europejskich pucharach już tego ryzyka."
"Powieziemy ich 3:0 - zapowiada Maciej Żurawski. Panuje zresztą wśród piłkarzy "Białej Gwiazdy" przekonanie, że łatwiej im będzie strzelić gola w Madrycie, ponieważ Real na pewno zagra ofensywnie, "pod publiczkę".
Damian Gorawski, który z dreszczykiem emocji oczekuje nowych pojedynków z Roberto Carlosem.."
nie no umieram :D, grunt to poczucie humoru!
Real - Wisła 3-0 to minimum!
To nie poczuci chumoru tylko zblizajace sie przeznaczenie!
NASZA WIARA NIE ZACHWIANA BO JEST W TOBIE ZAKOCHANA!!
WISELKA GOOOL!!!!!!
papay, "chumor"?
ah Wy i ta Wasza pycha....
Heheheheehe, ale sami wypisują, że jesteśmy analfabeci:)
Ciekawe, czy i tym razem na jakis krakowskich murach pojawia sie napisy "Real, We Love You - Cracovia", to bylby nastepny zajebisty motyw z Waszej strony po Valarendze hehehe.
PS.
Strach pomyslec co by byly gdybysmy awansowali :) Co tydzien temacik o Wiśle na tym forum i liga typerow :):):):)
już nie wiem kto śmieszniejszy. kibice Wisły czy ich piłkarze.
Jakoś byśmy zapewne przeżyli jakbyście awansowali.
Ale nie ma co gdybać...bo Wam to nie grozi :D
Jak bysmy awansowali w co goraco wierze to pewnie 40%pasow by sie spowrotem przezucilo!!!
GDY NIE MA JUZ NADZIEJI WIARA ZWYCIEZA!!!
3:0,moze 3:1.
Dla Realu oczywiscie.
"chumor" spowrotem
papay, wiesz co to słownik? Może warto by było najpier go poczytać a potem wypisywać bezsensowne posty na forum, którym jestem przekonany, nikt Cię nie chce!
Skoro wierzysz tak w niespodzianki to jak myślisz kto w tym sezonie wygra Mistrzostwo???? No bo chyba nie Wy skoro to rok niespodzianek :D
Franc napisał(a):
> papay, "chumor"?
> ah Wy i ta Wasza pycha....
>
To nie pycha.Pychą było zabranie 13-stu piłkarzy na mecz PP ze Skalnikiem Gracze.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)