Łaziłem sobie dzisiaj po necie, i nieco przypadkiem wlazłem do e-sklepu psów, i co tam sprzedają:
Kubek z Papieżem...
[img]http://butik.pl/im/printout_image_bigger/5/6/56410.png[/img]
Chyba troche przegieli debile
Wiadomość zmieniona (22-08-04 22:32)
-
-
Lekka przesada
o kurwa ! przegieli pałe ! jak może być kubek z Papieżem jak Papież jest za Cracovia !!!!!!! o ja pierdole !! wszystko nam chcą zabrać
i napisałeś w temacie lekka powinno być "lekka" albo skurwysyńska
Papież, obok bluzgi, smutne. Proponuję opatentować "Sławnych Kibiców Cracovii" :)
No cóż żal im tyłki ściska o najsłynniejszego kibica Cracovii to niech sobie kubki sprzedają
za kimkolwiek by Papiez nie byl to sprzedawanie kubkow z jego podobizna to przegiecie paly o ile nie bluznierstwo!!!!!!!!!!!!!!!!
NIE MAM SŁÓW
TO JEST OBRAZA PAPIERZA, KOŚCIOŁA, RELIGII I BOGA
W KOŃCU PAPIEŻ NIC O TYM NIE WIE
TE PSY SIĘ CHYBA BOGA NIE BOJĄ
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiadomość zmieniona (23-08-04 09:56)
Nie no nie mam słów !!!!!!!! co te je*** psy zrobily !!!! S.K.U.R.W.Y.S.Y.N.Y
Niech no sie tylko Papa dowie...Bojcie sie!
Ekskomunika na nich !!!!!!
Ciekawe co by Papież powiedział na te bluzgi z waszej strony przy wymienianiu Jego Osoby???
Ciekawe co by Papież powiedział, na te bluzgi na Norbertanki???
Ciekawe co by Papież powiedział na to ustwiczne (z waszej strony), wycieranie sobie gęby Jego Osobą???
"Ciekawe co by Papież powiedział na to ustwiczne (z waszej strony), wycieranie sobie gęby Jego Osobą???"
czy ty w ogole rozumiesz sens tego zdania ?
W przeciwieństwie do ciebie tak, wchodząc i czytając niektóre posty na waszym forum, można spostrzec w/w poczynania z waszej strony. Wymienianie Osoby Jana Pawła II, a w sąsiedztwie bluzgi i wyzwiska, uważasz, że tego by sobie Papież życzył?
Bez wzgledu na to czy Papierze jest kibicem Cracovii czy nie to takie kubki sa przegieciem paly. Papierz nie jakas kreskowka, reklamowka obrzydliwego supermarketu, Husajnem czy tez Bushem... Papierz to Papierz - zwlaszcza ten Papierz, ktory moim zdaniem jest glowa swiata i to w pozytywnym tego slowa znaczeniu.
lew popieram.. ale Papież, a nie Papierz :D
Ja się waszego Boga nie boję bo go nie ma :) a taki ze mnie sobie ateista :))))
:)
Źle robisz Typ-ie bo BÓG też jest za Wisłą!!!!!
nie Bóg tylko norbertanki ;)))
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)