Browarnick napisał(a):
> santo wkurwiasz mnie gnoju i w koncu cie znajde na tych
> Siemaszkach a mieszkam bliziutko.Czy w kazdym temacie musisz
> sie wpisywac napinaczu ?Szczylu pamietasz jak Cracovia byla
> poprzednio w 1 lidze? Nie,wiec skoncz z ta jebana napinka i
> gowniarskimi docinkami.
>
Po co tu wchodzisz idioto? Masz swoje forum?! Spierdalaj do budy!!
-
-
Czy moge dostac oklep...???
nie ma to jak ostatnie niepowodzenia odbic sobie na necie i rozkminiac 15 latka.....ale szacunek za odpuszczenie :))))))))))))))
browarnick... Masz coś do młodszych kibiców?? Z tego co wiem jestem najmłodszą dziewczyną na forum i też nie pamiętam jak CRacovia ostatnio była w pierwszej lidze.. ALE CZY TO ZNACZY ZE NIE MOGE BYĆ PRAWDZIWYM KIBICEM?? i mam byc traktowana z tego powodu gorzej.. Z tego co wiem forum jest dla wszytskich Pasiaków, więc przykro mi, ale nic nie poradzicie na to że Santo chce sie wpisywać. Jego problem..
Powinniście we 3 ekipy usiąść, opracować i opublikować oficjalną mapę Krakowa z podziałem na dzielinice wiślackie, pasiaste i hutnicze ;-) O ile życie stałoby się prostsze... ;-)
Mojzeszu, ja tez jezdze z Brzeska na mecze wiec odezwij sie na gg 4015430
pochodze KRaka wiec jadac ustawiam sie z ziomkami na Biezanowie albo Prokocimiu i dalej juz ekipa tak wiec jak chcesz mozemy razem jezdzic z tego Bereska ; ) a bedziesz mial spokojny ''przelot'' na mecze.pzdr
a ja pamietam Pasy w pierwszej lidze........heheh
miałem 1 roczek........
Pokuś RESPECT FOR YOU ;-))
5 dni później
jesli bedziesz mial problemy kolo tesco popejdz na kozlowek koledzy ci pomoga
5 dni później
hehe racja na Kozłówek
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)