Na dzisiejszym meczu chcialem sobie kupic koszulke Cracovii, najlepiej replike tego w czym graja pilkarze. Nie wiem tylko ile one kosztuja na stadionie, oraz jaka jest jakosc materialu z ktorego sa zrobione. Nie chcialbym kupic za gruba kase podkoszulka ktoremu sie zaraz kolnierz rozlezie, lub po pieciu praniach koszulka przestanie nadawac sie do noszenia.
-
-
Jakosc koszulek Cracovii
ja mam do sprzedania koszulke z zeszlego sezonu wogole nie noszona cena ok. 65 zł.. rozmiar XL z siatką
ja mam koszulke z 3 ligi jak tylko pojawil sie na niej Comarch i mam tez 2 ligową jak tylko pojawilo sie Vigo obie sie dobrze maja ;-)
Bardzo dobra jakos.. cena hmmm... nie pamiętam.. nie rozwala sie :P.. sama posiadam 2 :D
za 3 ligowa dalem chyba cos 120 a za vigo juz tylko cos kolo 60..
Cena miala oscylowac w okolicach 100.
Niech to ktos potwierdzi najlepiej.
Co do jakosci,naprawde niezla.
Jak uzbieram te pare zlotych,to sobie na pewno sprawie.
Ja replikę koszulki Kubika kupiłem za 75 zł
Też mam koszulke Kubika i sie dobrze trzymie . Ale bym był zaintersowany koszulką cracovi ale T- shirt jak by ktos miał prosze dac znac
Dinthalion! - musi być koszulka z nazwiskiem zawodnika???
Po stówce były zdaje się.... na wielickiej rzecz jasna.... ale te awansowe....
Poszukuję koszulki z tamtego sezonu z napisem Gellwe na plecach, chetnie ją odkupię
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)