Chciałbym sie zapytac wszystkich ktorzy odwiedzaja to Forum...... a mianowicie ....... gdybys sie urodził w Warszawie czyli najwiekszym polskim miescie i tam mieszkał na stałe komu bys kibicował.... LEGII czy POLONII i dlaczego.......
-
-
Gdybys był........
ja Cracovii......widomka ;)
Warszafka??To maisto mi nie pasuje.......no powiedzmy tylko własciwa jego część.......zaraz bym się Do Crc wyprowadził :)
Ale mieszkajac w innym miescie od najmłodszych lat miałbys inne spojrzenie na sprawe....wiadomo warszawski derby , warszawscy kumple , warszawskie osiedla...itd....
i krakowskie klimaty ;)
Przeciez rodzac sie nie wybieramy sobie miejsca zamieszkania .....w tym przypadku chodzi mi o Warszawe.... a skoro interesujesz sie piłka to komus musiał bys kibicowac.......
reprezentacji polskich artstów :-)
I podobnie miejsce zamieszkania nie decyduje komu kibicujesz ( chodzi oczywiście o miasta w których są conajmniej dwie druzyny). Decyduje czasem jeden moment i jedna chwila, że stajesz sie na dobre i na złe kibicem takiej a nie innej drużyny ( np zdecydowac może to na jakim stadionie pojawisz po raz pierwszy w swoim życiu).
Mojżesz a jak byś się w Brzesku urodził to komu byś kibicował:
Okocimskiemu
czy
Sępowi ?
A jeśli kibicujesz Cracovii co uważam za słuszne to co zadajesz dziwne pytania ?
Takie gdybanie to pokazywanie braku realnego podejścia do życia. Nigdy nie możesz ocenić sytuacji, której sam nie przeżyłeś. Może pojedziesz na żyletę i zapytasz ich dlaczego Polonii nie wybrali ?
Hattori Hanzo .... zgodze sie z toba...moze zle to sformuowałem to pytanie.... tak mieszkam w Brzesku ...ale jestem na kazdym meczu ..Cracovii.... nie chciałem nikogo urazic .......pozdro.......
Byleby cokolwiek napisać.
to zalezy na jakim osiedlu byś mieszkał jeśli na legii to pewnie bym był kibicem legii i uwazał że krakusy to debile ...
Byłem tylko ciekaw..... czy to cos złego ...ze sie pytam ....kto pyta nie bładzi...... pozdro...... do zobaczenia na meczu jutro....
MOJZESZ napisał(a):
> Byłem tylko ciekaw..... czy to cos złego ...ze sie pytam
> ....kto pyta nie bładzi...... pozdro...... do zobaczenia na
> meczu jutro....
Nie ma nic złego w pytaniu jeśli do czegoś dążysz pytając. Do czegoś co ma sens na danym forum.
Również pozdrawiam i do jutra :)
ej stary tak czy siak ciągneło by mnie to Krakowa, bo to przecież najpiękniejsze miasto w Polsce......i nikt tego nie podważy.........Wa-wa jakoś mnie nie urzeka ( tak jak np. jeszcze Gdynia i Poznań :) ).
znajac zycie jak bym mieszkał na osiedlu eLki to byłbym za legia a na siedlu poloni za polonia... i wtedy najezdzał bym na kraków i był dumny z wawy....... wy tez byscie się tak zachowywali gdybyscie sie wychowali w waie....
"warszawa da sie lubić"...tylko ja jakos jej nie lubie :)
KsC _Qr2nOw.......... i o to mi chodziło....100% poparcia.............
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)