wszyscy wala do kobiety i do rosołu ?????
tylko rozebrać do rosołu czy zjeść??
-
-
ChCe DaLeJ OgLaDaC GrE CrAcOvI Na ZyWo!!
Pokuś. chyba wazniejsze ile ma Maniurqa ;)
Heh, jak chce chodzic na mecze to wystarczajaco ... ;)
Hmmmmm watpie czy sie przyznać do wieku...a swoją droga widac że nie czytacie od poczatku postów bo tam jest;);)
I wszyscy ruszyli do wczesniejszych postów;)
Po prostu przyslij ojca do mnie ja go wyprostuje
Wiadomość zmieniona (20-08-04 18:01)
Jakbys my mogli nie czytac twoich wypowiedzi dokladnie?? Przynajmniej ja doczytalem sie twojego wieku ;)
Król Macius Pierwszy ile ma Ona lat to wiem ... :) tyle ze kolo napisał że niedawno miał tyle samo...chciałem podedukować i wyszło 18.....drogi Whotsonie
^^Maniurqa^^ : tylko dobrze się na mnie już [b]dzisiaj :D[/b] wydrzyj :)))))))))))))!!!
^^Maniurqa^^ : oni chcą na rosołek, mi wystarczą parówki :D
Fioreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dobrze bede sie wydzierać:D:D:D ale to bedzie z deka przypał;););) Sie zobaczy:P
O parówkach pomyśle;)
tak w ogole mam 15 lat(no prawie 16:P) i nie wstydze sie mojego wieku bo dobrze sie w nim czuje:D:D:D
no vco ty??? jaki przypał :P??
tylko te z keczupem w środku :)
Dobra beda z keczupem:P:P:P
No to może mi sie wydawało z tym przypałem;)<=wątpie;P
jesli mowa o parówkach to tylko z indyka ... innych zwierzątek mi szkoda :)
a kto się ciebie SaNtO pytał??? :))))))) :DDDDD :PPPPP
tylko nie debreczynki!!
heeeeeej koniec z parówkami:P:P to nie temat o parówkach;)
^^Maniurqa^^ czy My sie czasem nie znamy ??
po tej wypowiedzi:
"JeSt JeDnA RzEcZ Dla KtÓrEj WaRtO żYć P=A=S=Y!!!!! I NiE zMiEnIa Sie Nic;)" smiem twierdzic ze chyba tak i do tego wszystkiego jeszcze to "DaMy RaDe..."
odpisz czy mam racje ;)
Wątpie...
ale moze sie myle;)
A skad mielibysmy sie znac:>
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)