Wiem ze to co tu pisze to troche nie na temat ale licze na wasza pomoc pasiacy!!!
Tak wiec oto przechodze do konkretów.NA PASY chodze od niedawna,bo dopiero od roku.Cała moja rodzina jest za wisla(grrr=/) wiec przed każdym meczem w domu była "świeta wojna" z moim ojcem o to że ide na kolejny mecz.Jakoś jesdnak sie udawało.Lecz teraz starzy mi zabronili chodzic na mecze.Oczywiscie ojciec jak zwykle ze hooligani to są tylko na cracovi,i ze nie bede tak późno z meczy wracać do domu,bo rok szkolny i w ogole.Przeciez to jest chore co mój ojciec robi...bardzo chce dalej chodzic na Cracovie bo juz mi tego brakuje!!!Licze na wasze rady.Z góry dzięki i sory za taki temat...
-
-
ChCe DaLeJ OgLaDaC GrE CrAcOvI Na ZyWo!!
Powiedz że idziesz z koleżanką do kina !!!!!!! Zawsze skutkuje tylko powiedz ze film zaczyna sie np o 8(czyli zaczyna się sie póżniej od meczu 19.30) ale idziecie jeszcze na pizze więc wychodzisz wcześniej
Temat jest bardzo poważny......hi hi hi hi......ale ci się rodzinka trafiła (u mnie co prawda wogóle jakoś niesportowa rodzinka ale raczej są za CRACOVIĄ, bo ja jestem). Znajdz sobie faceta (bo po xywie mozna poznac że jesteś płcią mam nadzieję piękną :D ) który będzie cię grzecznie zabierał i odstawiał(no chyba, że jesteś oczkiem w głowie tatusia to wtedy też będziesz miała lipę - bo facet HooLigaN :D).....a i staraj się kitu nie wciskać bo jak się dowiedzą to pewnie już wogóle nie puszczą a tak to chociaż jest cień nadzieji(a po głosie to łatwo poznać czy się było na meczyku czy nie). A i ile masz lat skoro jesteś jeszcze pod "kapturkiem ochronnym"? A i skoro "tatuś" mówi, że Hooligani to tylko na CraXie to spytaj sie go czy wie kto 10 latkom szaliki kroil po turnieju w Krakowie :) (Jakbys nie wiedziała to Wisła :D)....jak mi jakiś pomysł wpadnie jeszcze do łba to coś skrobnę...
PAMIĘTAJ PRAWDZIWY PASIAK SIĘ NIE PODDAJE
A może napisz na niego skarge do trybunału w Strasburgu :)
hehehe tak w ogole mam 16 lat i jestem płuci pieknej:P:P(pełnoletnia nie jestem:P ale gówniarz 10-letni to tez nie to:P).Oczkiem w głowie tatusia??oj na pewno nie,raczej nielubiana córka.Pamietam jak moja babcia kiedys przyszla i sie dowiedzialam ze ide na CrAxE to sie prawie popłakała,że dziadek tam sie w grobie przerwaca;)
Co za rodzina..:/;/;/;/ =P
A ile ty masz w rodzinie milicjantów :)....współczuje. Dziadek pewnie partyjniak albo zomowiec :(....no ciężka sytuacja....mowie jak cos wymysle to dam znac :)
Nug Gerath milicjantów to ja w rodzinie nie mam:P:P:P(a czy pies w domu to nie równość milicjanta:>:P) Ok spoko bede czekac na pomoc;) Ehhh jak wczoraj usłyszałam że moge juz nie isc na craxe to łzy mi z oczu spłyneły...=((( Kocham chodzić na JEJ mecze.
Pozdro;) i thx za zaangarzowanie w temat;)
Kino jest o tyle dobre, że można spokojnie wyłączyć komórkę i nikt nie będzie miał pretensji.
Gorzej jak tatuś zażąda okazania biletów po seansie - ale to i tak można załatwić: że chłopak koleżanki stawiał i wziął je ze sobą, bo nie chcaił wam dac byście nie iwdziały ile to kosztuje.
Swoją drogą to a propos hooliganów - powiedz tatusiowi, że pozdrawiamy Miśka i ekipę sharksów. A może dla tatusia oni nie są chuliganami, tylko Sonderkommando SS, które tępi żydow? ale jak tak, to pozdrowienia z Jedwabnego.
wiem!1.....ucieknij z domu na rok ...dzieki temu bedziesz na wszystkich meczach u Nas i na wyjazdach!!!......nie martw sie szame sie skołuje.....a wyrko ...a wyrko mam duze :)
Hehe wiesz...w sumie to kino to nie głupi pomysł;) Ale ja zazwyczaj wracam z meczu bez głosu:P:P:P heheheh.A daj spokuj to w ogole jakas jedna wielka pomyłka z tym moim ojcem:P:P:P Po prostu on uwaza(to jego zdanie podkreslam;)) ze na Wisle chodza kulturalni ludzie..bueheheehe jak ktos chce miec swieta wojne 24h/dobe to zapraszam na chate do mnie;)
Pokuś jesli nie masz poscieli w białe gwiazdki to może skorzystam...super pomysł;);)
A nie możesz mu poprostu zorganizować wjazdu na chatę:)
a tak naprawdę to mam pomysł inny......rób im nieziemskie awantury........wiem co piszę.........w 100% pomoże.......odbierz im argumenty........może napisz sobie wszystko na kartce (tylko bez czytania przy nich:P)
Liczę na to że któraś z mądrych rad ci pomoże i już wkrótce zasilisz jedną z trybun Naszego kochanego stadionu......
Pozdro
Całować nie będę, bo nie wiem czy nie zajęta :)D
mam w niebieskie słoniki (urocza posciel)..buhahahah
wyobraź to sobie .....
niebieskie słoniki a na nich Nasze Ciałka....hmmmmm..to było by coś :)
Fiore ja tez mam taka nadzieje bo Cracovia to dla mnie jak tlen.Ale wiesz co...chyba dobrze mówisz...bo na pierwszy mecz poszlam po tyg awantur;) hehehe.Mam nadzieje ze któraś z rad pomoże.Ja wiedzialam ze na pasiakach to mozna polegac;);) thx za pomoc all;)
Od tyg juz nie zajeta;(;(;(;(;(;(
:*
:)
proszę
Pokus czy to przypadkiem nie zaszło w twojej główce za daleko;);)
Przypominam szukam rady na chodzenie na Pasy a nie do Ciebie w odwiedziny;)
Choć swoja droga dziekuej za chęć adopcji:P:P:P
A co do słoników-mogą byc;)
na mnie z akcentem "NA MNIE".heheh....zawsze możesz polegać
:*
:)
dziękuję ;)
no to czekamy na nowe, jeszcze lepsze miejmy nadzieję rady (przejąłem się :E)
nie zamykać......może wkrótce pojawią się najtęższe umysły forum :)
fiore.chcesz masz: oto jestem
...................
...........
ufunduj rodzicom wycieczke dookoła świata .taką zeby trwała całą runde
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)