W ramach rozpędu po zdobyciu złota przez naszego Motylka, oglądałem dalszą transmisję na TVP3 i co po kilku chwilach usłyszałem. Oto
p. Krzysztof Miklas, znany skądinąd z ekstatycznego okrzyku: "Ciągnij Adam, ciągnij!", komentując zawody sztangistów, w trakcie występu bułgarskiego Chorwata Nikołaja Peszałowa, stwierdził co następuje: "... 34-letni zawodnik od 25 lat znajdujący się w światowej czołowce...".
To jest moi drodzy po prostu ZGROZA!!!
Ja rozumiem socjalistyczne metody hodowania sportowców, po których niemieckim lekkoatletkom z DDR-u wyrastały wąsy, ale dziewięciolatek wyrywający sztangę o wadze 150 kilo jeszcze przed mutacją, to ludobójstwo w stylu stalinowskim!!!
Proponuję tutaj wsje lapsusy i ewidentne głupoty komentatorów zamieszczać :-)
-
-
W cieniu złota Otylii
:)) Nie olimpijskie, ale... podczas meczu Polska- Dania, panowie "szpece" Szpakowski i Mielcarski ustalili pospolu, ze w ostatnim meczu Polska WYGRALA z USA w Chicago...[2004-07-12 USA -Polska 1:1]
Komentator z progrmu pierwszego Polskiego Radia po drugim nawrocie wyścigu z Otylią w roli głównej,kiedy na pozycji drugiej znajdowała sie Japonka,stwierdził:,,...a przed samym startem wyglądała jak taka japońska gęś...'':)
dobre Japońska gęś ale się uśmiałem!
OTYLIA THE BEST:)Wkońcu złoto i każdy medal jaki mamy wywalczony wywalczyła go Kobieta Otylia 1 złoto 2 Srebra Gruchałą Brąz:)
.....a w czasie transmisji z naszego meczu w Łęcznej sprawozdawca C + powiedział brzydko na naszego kopacza " zawodnik wisły"
I to wszystko za moje 86 PLN.
Ja cierpię dole!
co?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)