Krolu Maciusiu, wtedy kiedy mnie nie bylo to bylam tam gdzie bylam i nie 6, tylko 6:56 :P
-
-
Jak sie odkochac??
Kojo jeśli to trwa 2 lata musi to być ta jedyna!!!!!!Oj Zoyka w miłość nie wierzysz? to ja Ci przypomne pare faktów:-)))) Nie dołujcie chłopaka jak tak bardzo ją kocha niech walczy(jeśli jest sama)bo inaczej trzeba odejść ale z podniesioną głową.
To wcale nie musi byc ta jedyna...Jeszcze "tą jedyną" spotka nie raz :)
Wiec dużo ich bedzie.Bądz zimny,urwij kontakt,sprawdz ją czy pierwsza napisze,zadzwoni,niech zatęskni.
nie ma tej jednej bo ta jedna jest niejedna ... ostatnio przestałem wierzyć w udane związki i podziwiam tych co żyją w małżeństwach tyle lat ...
Kojo na odkochanie są dwie podstawowe rady!
1. Leczy Cie inna laseczka a najlepiej dwie inne naraz:)
2. Olej Ją a sama przypełznie do Ciebie kobiety nie lubia jak facet za nimi lata i coś im za frajer do reki wlatuje! ( Kto pozna Was kobiety posiądzie wszystkie rozumy).
Ps. Obydwa pomysły obkupione bulem serca i sprawdzone!
MIŁOŚĆ WIARA WALKA LECH CRACOVIA nARKA!
o tutaj wyjątkowo sie zgadzam z Liptoonem......:-)))
a co tu jest kącik porad sercowych ? ;)
no najwyrażniej
Wiadomość zmieniona (19-08-04 22:39)
Zoya + Liptoon =... ;)
Zoya + Liptoon = Król Macius Pierwszy hahahahhahah
:> LiPtOoN byku nie śpij :>
JAK SIE BABY NIE BIJE TO JEJ WATROBA GNIJE!!!
trza chyba zastosowac taka taktyke;-) wtedy kobialka nauczy sie moresu:-)
ehe, jasne
A jak sie chlopa rozga nie trzaska
to mu pisior z drugiej strony wyrasta....
zenujace
Przeciez laski lubia jak sie je trzaska;) (janieuwazamtejmetodyzasluszna;)
Kiedys siedzialem na Plantach, szlugi jaralem i czekalem na kogos. Obok mnie siedziala para, gosc z laska na oko po 19 lat. Na przemian sie calowali, przytulali i gosc trzaskal laske w pysk z plaszczaka (nioslo kilkadziesiat metrow;) i tak pol godziny, po ktorych sie zmylem z tamtad i nie wiem co bylo dalej ;)
boshhhhhhh........dajcie spokój....to co on ma zrobić ?? każdy radzi coś innego w końcu chłopak sie naprawde załamie......
czy to miłość?? hmmm.......jak ona wie ze jemu zależy i dalej jest z tamtym to dla mnie sprawa jest oczywista.... nie proponowałabym też gasić smutki w ramionach innej i u innej szukać pocieszenia bo możesz ją zranić......
samo przejdzie....poczekaj..
a pozatym coś czuję ze jesteś świetnym chłopakiem, czułym i wrażliwym i jeszcze spotkasz" tą jedyną" która odwzajemni twoje uczucia.....;-))
".a pozatym coś czuję ze jesteś świetnym chłopakiem, czułym i wrażliwym i jeszcze spotkasz" tą jedyną" która odwzajemni twoje uczucia.....;-)) ........ "
lol kazda laska kazdemu facetowi tak mowi hehe
wymyslcie cos lepszego
t Ę jedyną
po pierwsze a po drugie
ja sie jeszcze z tym nie spotkalam, zeby jakas baba jakiemus chOpowi tak mowila :|
chociaz oczywiscie bezsprzeczny jest fakt, ze wszystkie Adonisy sa tego warte :* :* :*
;)
Ktoś napisał ... zeby sie rozgladac dookoła bo wokół tyle piękna jest :D heheh dobre ;) i działa ;) sprobuj sam :)
Monika.. widocznie nie masz kolegow z problemami.. :)
ja sam juz kilka razy cos takiego slyszalem w bardzo podobnej wersji, wy chyba macie jakis podrecznik "jak traktowac facetow" ;)
Krolu, bo pewnie Ty "jesteś świetnym chłopakiem, czułym i wrażliwym "
tylko juz Ci to tak spowszednialo, ze uwazasz to za jakis tani i czesty chwyt pan
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)