Tak sie sklada, ze kibicuje obu krakowskim klubom. Mam karnet na Wisle i karnet na Cracovie. Ciesze sie z kazdego zwyciestwa jednych i drugich a cierpie bedac na meczu Wisly z obelg jakie padaja pod adresem Cracovii i na odwrot. Serdecznie witam sie z kibicami siedzacymi obok mnie, kibicami Wisly na stadionie Wisly i z kibicami Cracovii na Cracovii. Czy to normalne? Jak dla mnie tak.
-
-
Czy to normalne?
no cóż urzekła mnie twoja historia :)
nie popieram walk wyzwisk hamstwa ale bratanie sie ?????? nie nie nie !!!!!!!!!! ( też znam takich jak ty ale pomimo że ich bardzo lubie to zawsze im powtarzam jedna jest miłość jeden jest klub jedyna cracovia)
i tyle.......
nie!...to nie jest normalne!!!!!!
wszystko ok ale pamiętaj żeby na derby nie przyjść w kaloszach!
Derby? Postaram sie okielznac moje emocje. Cieszylbym sie z remisu!
teniten....
ten i ten...
shiz....???
z remisu który nierozważnie przechyli szalę na naszą kożyść i .........2:1 tak aby sprawiedliwości stało sią zadość za lata krzywd:)
nienormalne.....;/
NIENORMALNE !!!!! jak dla mnie... :/:/:/
a z kim będziesz siedział na derbach ?
pewnie na CRACOVII z nami a na zwiśle z psami...
to sie nazywa rozdwojenie jaźni
więc normalne nie jest
schizofrenia????
NAjwyższy czas by się zdecydować...;)
albo isc do psychiatry....
akysz siło nieczysta
Ja też kocham nasze krakowskie wspaniałe 2 najstarsze w Polsce kluby może spotkamy się przed meczem i pogadamy... :]
siekierą czy motyką ? ;)))
to czym go potraktujesz??
siekierą motyką??
Bimbrem a później szklanką ;)
Jestem tylko i wyłącznie za Pasami.Psiarnia jest mi całkowicie obojetna. Ale jest dla mnie nie pojete jak mozna pobić kogoś do nieprzytomności albo co gorsze zabić tylko dlatego że kibicuje innemu klubowi.To tak jakby dźgnąć kogoś nożem bo woli piwo od wódki lub czekoladę mleczną zamiast z orzechami.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)