-=KsC_Qr2nOw=- : ty sobie je lepiej obejrzyj na takich wsiach też jest przekaz medialny, więc może być kilku transwestytów :)
-
-
Najśmieszniejsza Nazwa drużyny z Polski
;-) heh np. Dyskoteka ,,Apollo" w suchej beskidzkiej... 10 min. drogi autem z,,Grzechyni" rok temu byłem tam z kumplami.... wszedlismy w huuuj ludu wpakowalismy sie komus na loże i siedzimy ...mija 15 minut laska podchodzi do kumpla i takim textem: Masz propozycje pozniej ze mna zniknąc i odchodzi a przez całą dyskoteke krązy wokół niego
Huragan Bogucice, Strażak Kokotów
fiore: na transwestytów jeszcze nie trafiłem:P jak narazie mają pod spódnica to co maja mieć;]
Pogoń to nazwa nawiązująca do dawnej świetności Polski, kiedy to, jako Rzeczpospolita Obojga Narodów, miał dwa herby: Orła Białego - herb Korony Polskiej i Pogoń, czyli rycerza na koniu ze wzniesionym mieczem - herb Litwy. Do tego później doszedł herb Ukrainy, czyli Michał Archanioł, również ze wzniesionym mieczem. Jeśli się nie czegoś nie wie, to nie należy tego wyśmiewać! Zresztą dużo klubów w Polsce nosi nazwę Pogoń.
A jeśli już chodzi o najśmieszniejszą nazwę, to wcale nie Izolator, ale Pegrotur (popularnie zwany PeGeeRem) Boguchwała :-)
Co do nazw pochadzacych od rzek- taka posiada np. Betis Sewilla. Rzeka Gwaldakira, nad ktora Sewilla lezy- przez Rzymian nazywana byla Betis. Co nie zmienia faktu, ze nazwa wisla jest najsmieszniejsza :)
-=KsC_Qr2nOw=- : a co mają pod tymi spódnicami?? :) bo nie wiem co dla ciebie jest tym pięknym idealnym zjawiskiem :P
Parol mam pytanie a nad jaką Ty rzeką mieszkasz jak nie nad Wisłą, ale skoro ona jest dla Ciebie brudna i śmierdząca to chyba cały Kraków taki jest. Mam do was pytanie co takiego jest śmiesznego w nazwie Wisła Kraków, jeżeli to jest głupia i śmieszna nazwa to co powiecie o Cracovia Kraków, jak któryś by nie wiedział Cracovia znaczy po łacinie Kraków (dla sezonowców którzy zaczęli przychodzic na Kałuże w tamtym sezonie wyjaśniam), a więc nazywacie się Kraków Kraków to jest dopiero śmieszne :-)
-To My WśCiEkŁe PsY-
Unia Kwaczała
Portyzant Dojazdów
CRACOVIA DUMA POKOLEŃ!!!
Amstaff: mylisz się, nazywamy się Cracovia Kraków - a za tą nazwą kryje się wiele pięknych,dla ciebie nie do zobaczenia rzeczy.....
P.S. miło że wreszcie jaki wiślak przyznaje się do swoich policyjnych korzeni......
Tramwaj Kraków
Orkan Niedżwiedż;-)
ZWISLA SKISLA !!
Fiore to żadne policyjne korzenie. A ze mnie taki policjant jak z Ciebie żyd (chociaż w Twoim przypadku może masz coś z koszernego), a co do Cracovia Kraków to fakt, że wasz klub sie tak nazywa ale inaczej to znaczy Kraków Kraków i tylko o to mi chodziło, że to jest śmieszne. A jeszcze mam do Ciebie Fiore małe pytanie chodziłeś na Cracovie 3 lata lub 2 lata temu czy jeszcze wtedy na Hutnik lub na Wisłe Kraków ?
Tuchovia Tuchów :)))
chodzę zapewne dłużej niż ty na wisłę
Amstaff ja nie mieszkam nad rzeką ;) Prokocim nie lezy nad żadną rzeką .. Pewnie ty mieszkasz nad wisłą pod mostem jakimś czy co .. ale nie mysl sobie ze tak wszyscy muszą ;) pozdro policyjny psie...
Aha i nie cały krakow śmierdzi tą brudną wisłą tylko niecała połowa .. :) (niewłaściwa strona błoń)
Wiadomość zmieniona (20-08-04 15:43)
Kraków to najlepsze miejsce w Polsce, ale to Ty powiedziałeś, że lezy nad śmierdzącą Wisłą
;) warszawa tez, warszawa tez :) haha
6 dni później
Kapusta Grochów ;-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)