CRAXA czy psy ?????
-
-
ZSE nr 1 na ul.Kapucyńskich
ul.Kapucyńska a nie Kapucyńskich
no......w sumie jeden huj...a le masz racje..........
Różnie ale nie wiem czy przpadkiem nie wiecej Cracovii. Trudno powiedzieć
Ja tu nowy ale jak juz to nie na Kapucynskiej tylko na Loretanskiej. Dawniej bylo wiecej psow lecz teraz coraz wiecej Cracovii i zima predzej spotkasz kogos w szaliku Cracovii niz wisly.
w tym temacie mogę się wreszcie wypowiedzieć........szkoła jest zapsiona(głównie to chłopaki przyjezdni z róznych części miasta, czasami ze środka) i jeżeli zamierzasz się tam wybrać to z szalem będą kłopoty.......przechodzę tam prawie codziennie w r.sz. :(((((
ta okolica raczej za Pasami (to chyba wiecie) kilka lat temu więcej piesków,wiele ostatnimi czasy przerzuciło na Cracovię.Teraz mogę na palcach jednej ręki policzyć wiślaków (no może minimalnie przesadziłem) wraz z dokładnymi adresami :)
kkk_84 Na Kapucyńskiej albo na Loretańskiej bo tam jest ZSEkonomicznych i ZSEnergetycznych chyba. Ja pięc lat chodziłem tam do ekonomika i w sumie to więcej CraXy było.
No ja myslalem ze o Energetyka chodzi ale jesli o Ekonomika to wydaje mi sie ze tam jest wiecej Pasiakow. Ale to jest szkola jak kazda inna czyli zbieranina wszystkich z calego Krakowa i okolic wiec jednego roku moze przyjsc duzo Naszych a i nnego wiecej pieskow wiec trudno to stwierdzic jak to bedzie w najblizszym roku.
Loretańska... ech łezka się w oku zakręciła...
chodzi o ekonomika a dokładnie szkołe policealną 2 letnią..!!!!....heheh na wf-ie sie wszystko wyda ...hehe.. i dobrze.,.........
ja już skonczylem zawoduwe na zamoyskiego(psy)....i tech.zaoczne na pl.matejki(raczej Craxa) ,hehe to teraz wypadało by samych Pasiaków widywać w szkole....
do budowlanki sie wbijajcie:D tam przez min. jeszcze rok beda Pasy rzadziły!:D
budowlanka na bronowicach tam jest dobrze :)
budowlanka na Bonowicach...
ech łezka w oku się kręci :)
W ekonomiku nie wiem jak jest, ale w energetyku z ktorym ekonomik dzieli budynek raczej wiekszosc za gtsem:(
Jeżeli chodzi o Loretańską, to w tym roku ją skończyłem. W naszym roczniku było tak 50-50. Ale nikomu nic się nie działo jak był po przeciwnej stronie Błoń.
konczylem ten ekonomik jakies... 8 lat temu... wtedy to byl Pasiasty Ekonom :)
Ja w tym roku skończyłam Ekonomika i mysle ze wiecej było Pasiaków :) Pokuś a na jakie studium idziesz?
[img]http://cracovia.strefa.pl/sygnaturki/17_pasy.jpg[/img]
Zostałem przyjęty do Lp. na Kapucyńskiej .. :]] jestem ciekaw jak potoczą się moje losy w tej szkole :]]]
hotelarsto.......heheh..już ja tam porobie różnych "rzeczy"
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)