byłem na meczu ale przeoczyłem info prosze o odpowiedż
-
-
wyjazd do Gliwic-kiedy zapisy ?kiedy bilety?
juz po meczu kipiono (zapisy) ponad 70 !!!
raczej wszystko w klubie!
wczoraj wpisywałem kumpla ponad godzine po meczu,miał nr 80
Tak, w klubie. Po meczu było juz zajęte 80 ze 150 biletów
To malutko wam dali biletow. My wam damy ponad 1000 :) Czy Piast ma stadion na 3000 kibicow ?? Wniosek Piast do 3 ligi z takim stadionem - zaniza frekwencje bo z Crakowa zapewne pojechaloby z 300 osob (chyba ze sie myle ;D Swoja droga fajnie macie - takie bliziutkie wyjazdy. Ze Szczecina to najblizsze minimum 5 godzin (w 2 lidze) - nie licze Stargardu gdzie mecz grany jak u nas. Maksimum - dramat Bialystok z 12 godzin , Krakow nie wiele krocej, BB - tez cos okolo tego.
Kto z tych osób które kupiły badz kupia bilet (badz nie zdaża lub nie chca kupic) ma zamiar jechac pociagiem ???
dlaczego tylko 150 nie powinno być 10% pojemnosci przeciez 150 zejdzie jak swieże bułeczki mam nadzieje ze jak sie jutro pojawie w klubie jeszcze zdołam się na nie zapisać
ja + 2 osoby pociag
powinno być 5% a stadion Piasta ma 3000 pojemności więc wszystko jest zgodnie z przepisami...
My z Ojcem na partyzanta...
a ja mam nadzieje ze na zbiorke przyjdzie wiecej osob niz na ta przed bialymstokiem;)
hmmm
" mecze I i II zespół seniorów Piasta Gliwice mieści się przy ulicy Okrzei.
Ilość krzesełek – 4 tysiące
Miejsc stojących – około 2 tysiące
Wymiary: długość 108 metrów, szerokość 65 metrów.
Ceny biletów 10 zł - dorośli "
za http://www.piast.gliwice.pl/
5% z 6000 to jak dobrze policzylem to =300.. wiec??
na liscie 86 osób na stan z godziny 15 ;)
A kobity tez maja sie wpisywac na liste i placic 10zl??
no_remorse no przydałoby się żeby było więcej bo tory nie prowadza przez lasy na całej drodze :)
Jedziemy chocby biletów nie przysłali ! Sami je w kasach odbierzemy !
ciekawe czy jutro będą miejsca do gliwic
będą dziś byłem iiii :( ... BĘDĄ !!
iii nie ma juz???
Boola qrfa - jest osobny temat dotyczący Gliwic (ty nabijaczu postów) ;-) Nie pisz tu tylko jak chcesz na ten temat to w tamtym!!!!!!!!!!1
co nie pisz w tym pisz w tamtym?!?! bez jaj to jest forum a nie kosciół!!
poza tym ten temat byl wczesniej i nie widze powodow robic kolejnego wspolnego skoro ten juz byl i jak mowicie ze zrobilo sie duzo nowych...
recepta - piszmy w tym co byl pierwszy!!
ale ten ma nie do konca dobry temat i nie każdego sam wyjazd interesuje!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)