gimanstyka kobiet... mają ćwiczyć ukrainki i ćwiczą. natomiast sprawozdawca tvp mówi zdziwiony: "no nie wiem co się stało, jakieś zamieszanie - przecież teraz powinny ćwiczyć ukrainki"..... i nie ma się co dziwić, bo został bardzo zmylony: gimnastyczka ukraińska miała bardzo ale to bardzo ciemną karnację, niczym "rodowita francuzka" :):):)
Wiadomość zmieniona (15-08-04 13:09)
-
-
I.O. ATENY 2004 OPINIE KOMENTARZE
zycze zlota Korzeniowskiemu na to zakonczenie Jego kariery, niech sobie chlopak zdobedzie, jak dla mnie to jest jeden z najlepszych Polskich sportowcow, podziela ktos moje zdanie?
Grzesiek, popieram w 100%!!!!
Co do dzisiejszych startów to może będzie medal?!...(m)Otylia w kwalifikacjach 2 czas i pobity rekord Polski. A przecież startuje jeszcze na 100m. Oj wieczorem nikt mnie z domu nie wyciągnie. Musze to zobaczyć!
Otylio...wierze i czekam na pierwszy medal dla Biało-czerwonych w Atenach.
Ponadto nasi siatkarze wygrali 3-0 co mnie naprawde mile zaskoczyło bo szczerze mówiąc za bardzo to ja w nich nie wierzyłem!
Polka w łucznictwie po dogrywce (4 seriach) awansowała do 1/16!
Co to tej Ukrainki to też nieco się zdziwiłem :D No ale teraz wiem że takie widoki to normalka na IO (w boksie walczył czarny zawodnik....Szwecji)
Otylio...ja czekam :D
Otylia srebrny medal
dzisiaj jeszcze moze byc drugi
Otylia jesteś wielka.
Czekamy na więcej, apetyt rośnie w miare jedzenia.
Pierwszy medal dla Biało-czerwonych. Gratulacje, wspaniała zawodniczka. Ale jestem szczęśliwy, teraz z niecierpliwością czekam na więcej :D
SREBRO!!!
Brawo Otylia!!
** CRACOVIA! **
a nawet dwa.......bravo!!!
W srode bedzie zloto Otyli na 200 mitrow
jest super, Otylia dziekujemy :)
MOTYLEK NAJLEPSZY !!!!!!!!
Dzisiaj mamy chyba dwie szanse medalowe: Krzysztof Wiłkomirski ma szanse w judo w kat. 73 kg i przede wszystkim Aleksandra Klejnowska w podnoszeniu ciężarów w kat. 58 kg, kto wie może nawet będzie złoto?
nie sądze, Chinki są jednak za mocne. Będzie bardzo ciężko, ale zobaczymy!
Otylia jesteś wielka, teraz jeszcze 3 medal i będę chyba w niebie :D
Dziś zapowiada się ciekawy wieczór :). Najpierw półfinał judo(Robert Krawczyk), potem siatkówka(Polska-Grecja), następnie finały 100m motylkiem(Paweł Korzeniowski), w finale 200 m też mamy reprezentantkę, a na koniec Otylia(półfinał).
Na szczęście z Robertem Korzeniowskim wszystko ok.
Do przodu Polsko !!!
To był jak do tej pory zdecydowanie najgorszy dzień, jeśli chodzi o występy Polaków i wątpię, aby kolejny tak nieudany miał jeszcze miejsce na tych igrzyskach.
Robert Krawczyk w judo przegrał w półfinale w ostatniej sekundzie, a później załamany nawet walki nie podjął o brąz. Niestety w walce pólfinałowej zachował się jak nowicjusz, taka sytuacja chyba jeszcze nigdy nie miała miejsca na IO.
Żeglarz w klasie Mistral - Miarczyński spadł z 1 na 17 pozycję po tym jak w 2 wyścigu przypłynął do mety jako 30! Cóż za stabilna forma...
Nasi pływacy owszem wypadli świetnie, ale zamiast tych dwóch 4 miejsc mogłyby być 2 brązowe medale. To jest właśnie pech.
A na koniec siatkarze się nie popisali i zagrali bardzo źle, kto widział ten wie. Jeśli mecz z Serbią był ich najlepszym w karierze to mecz z Grekami z pewnością jednym z najgorszych. Chyba nasi siatkarze przestraszyli się publiczności, bo chyba nie przeciętnych Greków.
Tylko Otylia jak zwykle...
Z tym Miarczyńskim to chyba jednak pomyłka. Wszędzie jest pełno różnych informacji, ale ta jest akurat raczej nieprawdziwa. Podobno po prostu ten wyścig się nie odbył.
Ale to nic nie zmienia w ogólnej ocenie dzisiejszego dnia.
dzisiejszy dzień to dramat widać że Polaca świetnie trafili z formą na najważniejszą ipreze. Obstawiam że zdobędziemy 4 medale(dwa już mamy)
jeszcze jeden dożuci Otylia i Korzeniowski.
Mamy jeszcze jakieś szanse na medale: kajakarze, wioślarze.
KOMENTARZ DO STARTÓW POLAKÓW: Walczą jak nigdy, przegrywają jak zawsze
Sylwia w ćwierćfinale!!
Sylwia w półfinale!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)