Jak to miło że kibice klubu z gorszej strony Błoń szybko pospieszyli na nasze forum by podzielić się swoim smutkiem z nami !! Gratuluje kompleksu starszego klubu w mieście !! Co Real nie przestraszył się waszego herbu? Nie pomyśleli że to "Królewscy"? Taka szkoda... Biedny prezydent. premier i ich gospodarz i zarazem kolega z UB - Tadzio ps. "Bolo" Czerwiński są teraz smutni? Jaka szkoda... A może ich obrońcy z tego forum których nicki zaczynają się na Ro i Va ( i inni ), powiedzą że to szkoda dla polskiego futbolu? Szkoda że wisełka nie zarobiła paru milionów $, nie wykupiła większości piłkarzy z naszej ekstraklasy by później ich gdzieśwypożyczyć i nie pozwolić grać przeciwko nim? Nie będzie kasy żeby spłacić długi p. Cupiałowi ? Nie martwcie się, może wasz właściciel wykupi kilka fabryk, zwolni parę tysięcy ludzi dla dobra polskiej piłki... Proponuje wykupić Comarch, bo inaczej już niedługo będziecie mieć więcej okazji do śpiewania piosenek na naszą Cracovię!!!!
P.s. A powiedzcie mi ilu waszych kiboli śpiewło przy 0 - 2 ? 500? 600? A gzie były brawa dla waszej drużyny? Głośniej biło brawo 300 naszych w Łęcznej po porażce 1-3 !!! Mam szacunek dla prawdziwych kibiców Białej Gwiazdki, ale takich to dużo raczej nie ma...
-
-
Gratulacje dla Realu -dziś sie cieszy połowa Krakowa
Marko dobrze gadasz... :)
No jak to co? Prawdziwi kibice gTS stawiali na Real u bukow :)
lepiej z Realem niz ze Skalnikiem Gracze...
popatrzyliscie sobie na wielka pilke w Krakowie :-)
bo wy jej tu nie pokazecie :-)
Markoksc i karolo zajebiście ,że byliście na naszym stadionie i słyszeliście doping.Biedaki jedyna okazja by zobaczyć Real wypadła na Reymonta i chcąć nie chcąc nabiliście kasę Cupiałowi i milicjantom.Biedaki jesteście żałośni.Nie odpisywać kmioty.
Browanik, a czy ja cos pisalem o dopingu?
I nie wyzywaj mnie od "kmiotow" jezeli nie rozumiesz co mam do powiedzenia. Ok?
Bo akurat gra gTSu mi sie podobala. I nie bedzie zadna herezja, jak powiem, ze sie troche obawiam naszych derbow.
Tak, obawiam sie o to, zebysmy za bardzo nie wtopili.
Wiadomość zmieniona (12-08-04 00:18)
Cracovii gratulujemy Skalnika Galaktikos Gracze :)
Nie dla PSA kiełbasa ( LM) - proste:).
o nastepny co nawet skrotow pewnie z Graczy nie zobaczyl, a ma czelnosc sie wypowiadac.
Ja mam taka zasade - nie mowie o czyms czego nie widzialem. Widze, ze jednak mlodsze pokolenie ma inne spojrzenie na to...
Ale miło obserwowac wasze wkur...nie Browarnicki...
A jednak odpisze...
Na Reymonta byłem raz na Iglopolu Dębica pare ładnych lat temu, był to jeden z najgorszych meczy jakich w zyciu widziałem, czywiście po za tym waszym meczem pucharowym w Porto który był najgorszym!!! A dzisiejszy.... Życzyłem wam jak najniższej porażki, żebyście nie kompromitowali naszego miasta w oczach świata, ale wy oddaliście 1 (słownie jeden) celny strzał na bramkę króleskich i ty mi mówisz o pieknie futbolu? Jak nie macie kompleksu Cracovii, to spierdzielajcie z tego forum i to jak najszybciej bo kompromitujecie nie tylko siebie ale i wasz klub ukochany(?).
Karolo zedytuj sobie posta markoKsc i przeczytaj swoja odpowiedź a będziesz wiedział czy ma ona związek z naszym dopingiem.
Baylay akurat moje wkurwienie nie jest zbyt duże ,bo jestem realistą.Wierzyłem w Wisłę w tym meczu,ale rozum jednak podpowiadał taki wynik (o ile nie gorszy).Odpowiedz czymże jest ten wynik w konfrontacji z Realem a czym porażka ze Skalnikiem Gracze o ile Twoja klawiatura przyjmie to tłumaczenie.
Obiektywnie patrząc Wisła nie miała prawa choćby zremisować. Ten mecz pokazuje jak wiele dzieli nas od czołówki Europy i Ligi Mistrzów. 0:2 to najmniejszy wymiar kary. Chwilami odnosiłem wrażenie, że Real bawi się jak na treningu. Real zagrał piłkę wolną, ale niesamowicie dokładną i techniczną co wystarczyło na Wisłę. Wisła nie potrafiła rzucić wszystkich swoich atutów na szalę ryzyka. Grała zachowawczo, nie chcąc podjąć ryzyka utraty bramki, no i w końcówce została pokarana. Przy takiej różnicy w kulturze gry, efekt mógłby przynieść tylko jakiś nieracjonalny atak vabanque.
Nic tylko czekać na jakiś nowy elemnt w lidze polskiej...Może za lat 2, lub 3...
MarkoKsc to po jaki chuj piszesz o dopingu jeśli cię na meczu nie było???Czy twoja Cracovia byłaby w stanie zagrać taki mecz wg mnie b.dobry z Realem,jeśli nie to przestań pierdolić głupoty.
Tak Browarnick przegraliśmy ze Skalnikiem ... trudno się mówi.
Przegramy w derbach ... też trudno !
Ale wy tez wszystkiego wygrywać nie możecie co dzisiaj się okazało !
Daj nam małym ludziom 5 minut radości :)))
Tu k... nie chodzi o porazke ale o wasze zadufanie i wasze wypowiedzi przed meczowe i to na naszym forum(!!!).. Jesteście kibicami sukcesu a wmawiacie to (niby naszymi ustami, znaczy klawiaturami ) naszym fanom, którzy pamiętają wyjazdy do Sieprawia i innych takich. A Cracovia jest w stanie zagrać znacznie lepszy mecz i mam nadzieje że to pokaże już w pierwszych dniach października. A jeśli już będzie porażka, bo przecież wiemy że wisła jest jak na naszą ligę cholernie mocna, to mam nadzieję że chociaż po pięknej grze.. Waszym grajkom zabrakło na to odwagi ( a to nie moje są słowa, tylko waszego fana R. Kołtonia z P.S. )...
Ale tak na dobrą sprawę to po jakiego gzryba ja polemizuje z takim typem co nie umie czytać? Masz komleks pewnego biało-czerwonego klubu, stary i to spory! Wasz doping był nawet niezły przez większość meczu ( choć i wyjątkowo "zwałowy" zarazem, ale to jest doping na poziomie naszego drugoligowego meczu ze szczaksą czy Łks-em, a przecież to Real! Ale racja zazdroszcze wam tego że mogliście z nimi grać,.. Ale to dopiero My będziemy pierwszą polską ekipą w LM po latach! Wierze w to mocno!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)