Dawniej na tym forum byly fajne tematy ktore dalos sie czytac...teraz tylko tematy z wzrostem waga kolorami butow i dlugoscia penisa :| Dramat
zaczyna to wygladac jak forum jakiejs instytucji zajmujacej sie badaniami statystycznymi
-
-
Rozmiar i kolor buta forumowicza:)
a tobie cieciu nikt nie kaze tutaj byś.wydupcaj na swoje smierdzace forum gdzie najlepszym i chyba jedynym tematem jest....
pojedynek:
pedigripal vs chapi :)
drewniaki
Marcin ts: nie poczułeś o co w tym chodzi.....sendna sprawy......mojego celu.......ciągle coraz większych ambicji :).............zwariowałem
własnie to forum jest fajne bo są takie głupie tematy :]
Pokuś jak zawsze "inteligentnie" !!! Pokuś proponuje kup zeszyciki i kredki...juz nie dlugo sie szkola zaczyna
Wchodze tutaj na to forum bo czasem warto miec spojrzenie na pewne sprawy od drugiej strony.
Wiadomość zmieniona (19-08-04 12:35)
42 model ala Jesusek
SaNtO: głupie tematy?? dojadę cię :)
44-45(w porywach do 46;))
Aktualnie czerwone Adidasy(ale to moze ulec zmianie;))
fiore ostatnio masz dotego zdolności :) proponuje załozyć temat z wagą i wzrostem :]
już były:)
a liczyłeś średnią ??
42-43 Szare NIKE ACG polecam buty nie do zdarcia
Nibieskie Diadory- milo sie zaskoczylem, bo przeszly juz wiele prob. Rozmiar 46.
7 kotow- Miért szereti a kutya a korcsolyázást?
Ja wole narty.
Santo nie jestem glownym urzedem statystycznym :)
ok 43, Nike granatowo białe.
38 adidaski czerwono-białe, japonki 37 i jak musze to na obcasie 39.
Po drugie szacunek,Lojalność-po pierwsze.
43 Nike bialo czerwone Nike Romano II
Moim marzeniem sa czerwone Iversony (ale nie te szmaciaki, tylko plastiki), do tego bialy, szeroki ortalion, najlepiej jakis Moro, czerwona koszulka Playera i biala czapeczka Alpha Project (najlepiej fulcap, ale nigdy nie widzialem, wiec pewnie nie ma) ;) Ale to tak OT ;)
hehehe 44 adidas zółto niebiskie i troche białego
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)