Jak fachowe to fachowe ;-)
Świstak: 100% poparcia dla Ciebie ;-)
-
-
Cheerleaderki
fajne ma okularki :>
Co za pytanie Świstak nawet dwie Grupy taneczne:))))))))))))
POmysł jest niezły ale znając życie ( i Świstaka:-) wątpie w jego fachową
realizacje.To nie jest takie hop siup załatwić cheerleaderki- i nie chodzi o to żeby dziewczyna była bardzo ładna, ale żeby fajnie się ruszała,była wysportowana i przede wszystkim pracowita.Jak juz takie się znajdą to pozostają dłuuuuuggggie godziny spędzone na treningach a teraz szkoła się zaczeła.......
Po drugie szacunek-Lojalność po pierwsze
jestem na tak !
Kasiu.........ehhh.............czy my zawsze myślimy to samo......dobrze że chociaż inni faceci nam sie podobają......;P
Wiadomość zmieniona (01-09-04 21:57)
Zoycia czasem mam inne zdanie niz Ty ale siedze cicho bo się boje:-)heh...
Ale faktycznie jeśli chodzi o cheerleaderki to pomysł nie wypali...Faceci?hmm tu sie zgodzę:-))))))))))
Po drugie szacunek-Lojalność po pierwsze.
I co będą czy nie?Jeśli tak to kiedy,jeśli nie to dlaczego?
Byle tylko byly odziane bardziej skapo niz te na legii ;);p
spokojnie narazie muszę to przez klub przeforsować...
"POmysł jest niezły ale znając życie ( i Świstaka:-) wątpie w jego fachową
realizacje"...nie rozumiem tego absolutnie, czy było cokolwiek za co wziąłem sie i nie wypaliło???
Kasiu...moja prośba, odpuśc sobie komentarze na ten temat, jest grupa dziewcząt które nie tylko doskonale wygladają ale i doskonale tańczą w grupie...
jak trzeba pomóc forsować to służę.Mam wagę słuszną do forsowania.A miło by było zawiesić oko na fajnych dziewczynach podczas meczu.Tylko robi się coraz zimniej więc i dziewczyny pewnie będą się musiały bardziej ubrać.(cholera)
Świstak..nie denerwuj sie....myśle ze Kasi chodzi o dobro klubu i kibiców, bo nie potrzebujemy chyba kolejnej mało profesjonalnej grupy niepełnoletnich dziewcząt.......każdy wie o kim wspominam ( Brazylia Mistrzem Europy..itp kumaci wiedzą....;-)))))))))))
pozdro
"myśle ze Kasi chodzi o dobro klubu i kibiców, bo nie potrzebujemy chyba kolejnej mało profesjonalnej grupy niepełnoletnich dziewcząt......."
...niestety nie wiem o co chodzi Kasi, powiem więcej,nawet mnie to nie interesuje
Mnie chodzi dokładnie o to co Zoyi;-))))))))Ja nie wątpie ze może istnieć grupa dziewcząt, ktore są ładne,fajnie sie ruszaja itp itd.Ale mam pewne wątpliwości czy taka grupe można znależć wśród kibicek Cracovii........(czytaj małoletnich)Jak chcecie zakładajcie......Tylko prosze Was wykażcie sie Profesjonalizmem Błagam........
Po drugie szacunek-Lojalność po Pierwsze
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)