Jestem w stanie załatwić fachowe tancerki na nasze mecze, co Wy na to??
Jesli będzie zgoda przeforsuję klub...
-
-
Cheerleaderki
Jak na Lato tylko jak klub zastosuje się do tw.propozycji.Kibice raczej nie będą mieli żadnych obiekcji {przynajmniej tam męska częsć}
Świstak, sądzę że ten temat był już wałkowany tyle razy.... no, mimo żem męska szowinistyczna świnia to nie uważam tego pomysłu za najlepszy
czyli narazie 2:1 na "za", TD dzięki za wpis w temacie
"fachowe tancerki" - to równie dobrze mogą być striptizerki , jesteś pewien że nie o to ci chodzi :))
Mysle że narazie nie jest to potrzebne.
swistak pelne poparcie dla Ciebie za ten pomysl
JESTEM NA TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Robin: tancerki z pomponami , o to mi łazi...jedna łazi na Pasy i stoi w młynie, figurka boska , tylko te młode lata;)
Świstak - Prokurator to pewnie już czyta to forum czekjąc na twoje wpisy :))
Młode lata,młode lata.
To jest to co lubimy najbardziej:)
Swistak,masz moje pelne poparcie:)
Skoro jest Lajkonik,jest hejnalista,to czemu nie ma byc lasek z pomponami hmm;)?
uważam że taki klub jak Cracovia powinien mieć takie tancerki, już dawno o tym myślałem...
Świstak 100 % poparcia niech sie coś dzieje ,,pomponiary'' są prawie wszędzie na stadionach więc na Ziemi Świetej tez musi zagoscić taka tradycja :)
tylko nie dzieci z podstawówki :-)
jak już mają być to tylko kwintesencja esencji :-)))))
drukers :-/
Dziewczyny są z liceum...same do mnie przyszły i wyraziły chęć do współpracy z nami
a duże maja te pompony ? :)
ja jestem też na tak
TAK - byle w miare profesjonalnie.
Wszystkie członki do góry na tak
Jeśli się nie mylę to SpartaPraga ma Cheerleaderki, które tańczą na stadionie na specjalnym podeście (fajnie to wygląda). Można się nad tym poważnie zastanowić ... Oczywiście musiały by mieć barwy i inne rekwizyty, ale ogólnie jestem ZA !!!
eeee nie amerykanizujmy sie uważam ten pomysl za nie najlepszy!
eeee nie amerykanizujmy sie uważam ten pomysl za nienajlepszy!
Jestem w 100% za cheerleaderkami, nie tylko przedmeczem ale tez po;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)