kto sie dolaczy?
-
-
jestem kibicem Cracovii i zycze Wisle wygranej z Realem
jestem kibicem Cracovii i życzę Atletico wygranej z Realem
[i]"Jestem kibicem Cracovii, i nie chce na jej forum słyszeć o Wiśle.."[/i]
Adam Akustyk
jacek2004 czy 2004 ozancza rok w którym zacząłeś kibicować Pasom ??
Jak mówi stare powiedzenie: Niech wygra ......................Real :))
polecam wątek ”Bananowe derby Wisła - Cracovia” w Hyde Parku.. zdaję tam obszernę relację z moich poglądów na ten temat.. a tobie Jacku polecam zakładanie dyskusji o Wiśle na Hyde Parku właśnie.. główne forum dotyczy Cracovii,
pzdrw
wislacki prowokatorze jacek 2004 nie udawaj kibica pasow.Psem śmierdzi od ciebie na kilometr i do tego marnym wiślackim kundlem.Dla mnie jako pasiaka jest to niepojęte żeby jakikolwiek pasiak kibicował wisle w pucharach.Co niektórzy widocznie nie rozumieją że ewentualne wyeliminowanie realu to rzeka forsy dla wisly ustawiająca ją na całe lata finansowo i powodująca w zasadzie pozbycie sie konkurencji w walce o MP na kilka sezonów.Zastanówcie sie kibice Cracovii zanim napiszecie podobne bzdury.Mam nadzieje ze to jakieś pojedyncze okazy tak myslą o ,,kibicowaniu wisle kiedykolwiek''i że razem bedziemy sie cieszyć ze zwycieśtwa realu.Po zwycięstwie realu proponuje pogratulować im zasypując ich stronę internetową tak jak to było po Valerenga.Na codzień realu nie znoszę ale w tym JEDYNYM MECZU NIE MAM WYJSCIA I BĘDĘ IM KIBICOWAŁ CIESZĄC SIE Z KAZDEGO GOLA WBITEGO wisle.
acha,debilu
Hyde Park do cholery jasnej!!!
Rincewind, dokładnie..
potter, przyznaj się, masz permanentą gorączkę, dygoczesz z nerwów od żółtej febry albo nie odróżniasz cukru od amfetaminy.. uspokój się choć na chwilę bo wykorkujesz.. spokojnie..
pzdrw
Rzucają mi się w ślepia posty pottera i dziwię się że chłopak jeszcze żyje - przy tym temperamencie to przy bramce na 4-1 w meczu z Schalke powinien sobie żyły podciąć.
Dla mnie jesteś zwyklym palantem Roman tylko z nazwy uważającym sie za kibica pasów.Nie uzywam tych specyfikow -widocznie są one nieodłącznie idioto z tobą.A jak ci żal twoich kolegow wislakow co często odwiedzasz na ich stronie to twoja sprawa.Widocznie sam masz inklinacje do nich jako kapuś i konfident.Tleniony kibicu sukcesowy co pojawiłeś sie na Cracovii dopiero jak pojawily sie sukcesy znajdź sobie inny obiekt do twoich wypocin .
potter, a gdzie ty byłeś jak nas 300 na Pasy chodziło?
tak wogóle chłopie to ban ci się należy..
zarówno za bzdury, które piszesz, jak i za bezustanną napinkę, za obrażanie piszących tu ludzi, za kłamstwa, za wszystko..
bez pzdrw
potter
stylistyka wypowiedzi-0
debilizm 10
Zrób sobie kompleksowe badania ze szczególnym uwzględnieniem czaszki.Żyła pierdząca u ciebie jest chyba na granicy wytrzymałości z powodu ciągłych napinek.
Nie odpisuj tłuku.
Ty mi bedziesz palancie pisal gdzie ja bylem?.Pogadamy sobie o tym na meczu jak sie spotkamy.Od 81 roku opusciłem może kilka meczy pasów na wlasnym stadionie ci co mnie znają to to wiedzą.Nie wspomnę o wyjazdach jakoś dziwnie nie moglem cie na nich zobaczyć.Widocznie jeździłeś na inny klub bo na Cracovii jakoś nie moglem twojej gęby zauważyć.Bez problemu cie rozpoznam bo widzialem cie w klubie na wielickiej jak robiłeś wywiad z Bojarskim.
jestes tak qrwa poprawny jak twój pewnie ideał - naczelny gaduły wyrodnej jebany "autorytet moralny"
jak jej qrwa kibicujesz to sie nie obnos po całym forum bo wszystkim PASOM
a zwłaszcza tym którzy chodzili jak frekfencja na 3 lidze była po 300 kibiców
RZYGAĆ SIĘ CHCE
zrozumiałes
nARKA
panowie spokojne bo jesli ja sie nie myle to jest miejsce >Pasow a nie wisly ,
i troche spokojniej bo mozna bedzie jutro zalowac wpisow.
Wiadomość zmieniona (10-08-04 01:18)
potter, sorry, ale ty jesteś z zupełnie innej planety..
nie wiem kto cie zna, kogo ekscytuje twoja osoba, do kogo sie obnosisz że tyle a tyle masz na koncie wyjazdów..
nie interesuje mnie to zupełnie..
wiem, że powinieneś dostać bana jak stąd na Księżyc za notoryczne bzdury i bluzgi jakie zamieszczasz w swoich postach..
skoro tak się gotowałeś widząc mnie podczas wywiadu z Bojarskim na Wielickiej (notabene dobre pół roku temu) to czemu zwyczajnie nie przulutowałes mi w zęby? ulżyłoby ci chłopie..
nie mam przyjemności spotykać sie z tobą na meczach.. nie omieszkaj jednak na Odrze zbluzgac podobnie np Jerzego Pilcha.. jego ”gęby” tez chyba za często na wyjazdach nie widywałeś.. podszepnę ci, że na pewno jeździł wtedy na mecze innego klubu.. na pewno był to klub zomowski bądź milicyjny.. wiesz o który mi chodzi..
bez problemu rozpoznasz ”gębę” Pilcha w tłumie.. często występuje w telewizji.. zapytaj kogoś to ci go pokaże..
bez pzdrw
p.s. na drugi raz bądź łaskaw pisać słowo ”Pasy” z dużej litery..
do hutkiera: puknij się chłopie w czoło 1906 razy..
Wiadomość zmieniona (10-08-04 01:14)
Zwycięstwa im nie życzę ale dobrej gry tak.
Uwielbiam grę zwaną piłką nożną i chciałbym zobaczyć (tak ,będę oglądał)
kawałek dobrego footballu .
Co by nie mówić , nietrawię zzabłoniaków ,lecz ich blamaż (np 0-5 ) przyniósł by obciach całej Polskiej piłce więc...
PIŁKA JEST OKRĄGLA ,A BRAMKI SĄ DWIE...
I...pomarzyć zawsze mogą..:))
Powiem krótko - nigdy nie kibicowałem Realowi, a w środę będę.
Na pytanie "dlaczego?", odpowiadam: Grają z wisłą.
Ja to w środe spodziewam sie rekordowych łowów na mieście:)
Stawiam nawet na to,że szaliki będą do ściągnięcia w Aldze,albo Whiski Barze hihihi.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)