sorry czy mogę dostać pół punkta za obgryzanie paznokci??
-
-
Liga fuckerów
Zapomniałem dodać:
1. Liczy się najwyższa "funkcja" osoby. Inaczej możnaby np. za operatora gniazda dostać:
5 (kibic drużyny swojej) + 6 (kibic drużyny naszych zgód) + 9 (ultras) + 15 (operator gniazda) = 35 pkt!
W takim przypadku jest to tylko (aż!) 15 punktów.
Myślę że to jest jasne.
2. Możemy wprowadzić pokerowe zagrywki (takie jak w grze w kości - zagrywka - rzut z ręki) i mnożyć zdobyte punkty, może ktoś chętny to rozwinie.
3. Opowiadając na artykułowane tu sugestie - myślę że liga powinna ograniczać się do kibiców, z pominięciem działaczy... (jakoś nie widzę dla siebie odpowiedniego obiektu..., no ale to jest wypowiedź tendencyjna)
4. Osobno każda punktacja może być zastosowana do ligi żeńskiej [i](ZOYA: dobrze Biś, że chociaż przy niektórych podpunktach pomyślałes o płci źeńskiej.....;-))))))))))))[/i] i męskiej. Nie przewiduje się ligi mieszanej...
PS. Do ZOYA: Zawsze myślę o płci żeńskiej... Stanowi to gwarancję sukcesu.
5. Nie ma sprzężenia zwrotnego typu: osoba za 15 pkt. z osobą za 20 pkt. ;) dające jakąś lepszą punktację. Jedno będzie mieć 15 pkt. a drugie 20 pkt. (Teoretycznie taka sytuacja jest możliwa bo góra z górą łatwiej się... zejdzie)
6. Wykluczam również mnożenie punktacji Opravczej (1-6) przez punktację tu proponowaną. 1 punkt zaliczony w Opravczej stanowi podstawę do zaliczenia punktów. Inaczej powodowałoby to niepotrzebne zawirowania, oraz możliwość uzyskania za "jednym strzałem" - 120 pkt. (20 pkt. x 6 pkt.) - czyli pole do nadużyć...
7. Jedna osoba liczy się tylko raz, aż do rozpoczęcia nowego sezonu ligowego...
Narazie czekam aż Świstak policzy punkty i rozpocznie notowania ligowe.
Sorry mam jedno pytanie jeszcze:
ILE PUNKTÓW ZA WYRUCHANIE NORBERTANKI?? :)
fiore: u siebie czy na wyjeździe?
tu i tu :) ale ich guru!! :D
siostry są wysoko punktowane...myślę że u siebie z 50 pkt. na wyjędzie, wzrasta o jakieś 25% punktacja
Jak narazie:
Świstak- 21 pkt
7 kotów- 10 (11) pkt
Fiore- 45 pkt
Wyników nie podali (udzielający się w temacie): North, Typ, Robinksc, Roman, Mistrzunio, Hamer, oraz Biś i Rock.
skąd ty Świstak takie liczby wziąłeś??:)
jestem za młody na 45 :D
Heh Świstak a czy te infomacje są zbierane do jakiś badań ?
I jak to się liczy że masz tylko 21 ?? Bo coś mi nie pasuje...
Bo to przecież licząc za same kulturalne całowanie wychodzi mi dużo więcej ...
I czy płatny seks też się liczy ??
Wiadomość zmieniona (11-08-04 19:02)
fiore: tak mi wyszło po Twoim nie zupełnie czytelnym podpisie...
Robin: tak mam 21;)
ja mam szyberdzieści bylynyly pinć, a nie 40 i pięć :)
e za stary jestem na takie głupoty i za poważny ;)))
Mistrzunio: a może Ty żeś prawiczek, spokojnie nam możesz to powiedzieć;))
Nie D. ja po prostu nie jestem taki łatwy, ze mną trzeba pochodzić ;)))
to chyba się nie znamy:)
oj znamy sie znamy...
AP 100% Wisła! :)))
hehe...100%:))))))))))))dobre, dobre
nawet nie żartujcie...;-(((((
No na ostatnim piętrze to 99,9% , zaprzeczysz? :)))
hmmm...obnoszących się???czy jak, zresztą schodzimy z tematu
Myśle,że już śmiało możemy zejść z tematu, chyba sie już znudził, bo już nikt oprócz nas dwóch się w nim nie wypowiada.
Co rozumiesz pod pojęciem obnoszących się, wlepiających wlepki w windzie?? ;)))
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)