Projo, pacnij sie w kebab.
-
-
Real
Autor: Parol (---.lama.net.pl)
Data: 12-08-04 15:00
Skompromitowaliscie sie z valenragą hehehehe
wy za to zajebiście pokazaliście się w meczach ze Skalniakiem i Górnikiem Łęczna
cracovii gratulujemy Skalniaka Gracze
Jeszcze taka ciekawostka przynajmniej dla mnie, zacytuję z piątkowego dziennika:
Silną grupę wystawiła Cracovia. Menedźer Albin Mikulski stale gości na obiekcie przy ul Reymonta. Bodaj po raz pierwszy przyszedł natomiast prezes Janusz Filipiak. W przerwie, gdy jeszce był remis 0-0, Filipiak z uśmiechem komentował wydarzenia. Potem chyba i jemu udzielił się nastrój rozczarowania rezultatem spotkania.
Z tego co wiem to powiedział że nigdy na stadion przy Reymonta nie zagości (oprócz derbów), pamiętacie jego wypowiedź o antydoping wasz w 2 lidze?
No i co wy na to? pewnie nic
Typie, co tam we czwartek Boguslaw ustalil? hm?
7 kotów ty to mnie lubisz
1) TYP- jakoś nigdy niesłyszałem żeby Filipiak tak mówił "[b]że nigdy na stadion przy Reymonta nie zagości (oprócz derbów),[/b] "....jeśli się myle to mnie popraw...
2) a niby wy jesteście "kwintesencja esencji" i u was ani pół słówka na Cracovie nie ma ???
Wiadomość zmieniona (15-08-04 21:35)
Akc oświeć mnie
drukers:
Autor: Bis (---.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl)
Data: 18-04-04 22:25
Konferencja prasowa zakończyła się dość nieoczekiwaną wymianą zdań pomiędzy red. Grzegorzem Bernasikiem z Radia Kraków i prof. Januszem Filipiakiem:
Grzegorz Bernasik (Radio Kraków)
- Pięciominutowe wołanie "Wisła ty stara q-rwo..."; woła o pomstę do nieba... Chyba spiker powinien reagować w takich sytuacjach?
Prof. Janusz Filipiak, współwłaściciel Cracovii
- Ja na mecze Wisły nie chodzę i nie mam ochoty chodzić, ale wczoraj w telewizji był mecz z Legią i q-rwy leciały przez cały czas... Wiem, że Canal+ bardzo próbował to wyciszyć, ale się nie dało... W porównaniu z tym co działo się wczoraj na Wiśle dzisiejszy doping na Kałuży należy uznać za w miarę pozytywny...
JA NA MECZE NIE CHODZĘ I NIE MAM OCHOTY CHODZIĆ, szukałem długo ale znalazłem :-) więc widać ze wiele rzeczy nie słyszałeś, a oto link:
http://www.cracovia.krakow.pl/forum/read.php?f=1&i=125065&t=124979
http://www.teraz.pasy.net/2004/04-04/040418-02liga.htm
Typie po co się wysilałeś z tym szukaniem?Zaraz przeczytasz wypierdalaj konfidencie albo inne teksty.Brak argumentów to kasacja posta lub stek bluzg.
To ze wam sie trafilo grac z gwiazdami i to byla jedyna okazja w polsce .. zobaczyc real... wiec mysle ze jest usprawiedliwiony
a zresztą szoda pisać
Wiadomość zmieniona (16-08-04 17:22)
[b]że nigdy na stadion przy Reymonta nie zagości (oprócz derbów),
- Ja na mecze Wisły nie chodzę i nie mam ochoty chodzić[/b]
tylko że tu bardziej chodziło oto żeby dopiec bernasikowi
aniżeli wazelina ala gorawski
Wiadomość zmieniona (16-08-04 19:09)
Wy zawsze jakieś wytłumaczenie znajdziecie nawet jak filipiak przyznał się że był w pzpr, zakończmy ten temat
amen
ps. 1-0 dla ciebie ;)
8 dni później
Atletico Madryt z Wisłą
"Myliłby się jednak ten, kto sądzi, iż wszyscy miejscowi kibice życzą sukcesu Realowi" - pisze wysłannik Gazety Krakowskiej w Madrycie. "Gdy wysiadaliśmy z taksówki przed hotelem, zaczepił nas młody człowiek, który po angielsku spytał: - Football? Poland? Wisla?".
"Gdy potwierdziliśmy skinieniem głowy, uniósł kciuk do góry. Nie trzeba dodawać, że był to jeden z kibiców Atletico Madryt, a oni akurat dzisiaj sympatyzować będą z całego serca z "Białą Gwiazdą".
Fani Atletico nie mieli jednak wczoraj dobrych nastrojów, ich drużyna przegrała wczoraj w rzutach karnych 1:3 w finale Pucharu Intertoto z Villarreal (w regulaminowym czasie gry lokalny rywal Realu odrobił straty z pierwszego meczu, wygrywające 2:0). Może humory poprawi im dobry wynik Wisły..? ;-)
Nie macie czasami zgody z Atletico? :-p
ojej :_(
;)
kolejny argument do tych, ktorzy uwazaja kibicowanie klubom krajowym za jakis patriotyczny obowiazek..
Ale to jest inna sytuacja - zaraz Ci to jakiś intelektualista wytłumaczy... A taka prawda że jest to zupełnie normalne w całym świecie...
Jak Wisla gra z Legia to my jestesmy za Legia akibice KSP za Wisla ;-)
niby pokrecone a takie proste ;-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)