Żalosna WIsełka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teraz jak już Cracovia jest w I lidze pajacyki(kibice) z Wisełki nie mają wyłączności na ekstraklasę w Krakowie... Ciekawi mnie dlaczego o brataniu sie klubow mowily kukielki spod wawela dopiero jak pasy awansowaly do I ligi??? MOze zaczeli sie bac, ze straca i kibicow i pseudo szacunek ludzi w stolicy malopolski?? Zalosne, ze ze strachu zamiast walczyc z cracovia chcecie sie, nie tyle co bratac sie z nia, ale blagac o porozumienie... Na szczescie wierze, ze kibice Cracovi nie zaczna przychodzic na mecze Wisly i blaznic sie na trybunkach spiewajac kiepskie przerobki znanych piosenek innych klubow... Mimo ze nie jestem fanem pasow, ale jednego z ich najwiekszych przeciwnikow to jednak maja oni cos czego nie beda ieli wislacy, szacunek przawdziwego kibica, ktory ma nadzieje, ze, nie ze wzgledu na zazdrosc, ale przez zdrowy rozsadek, nie dojdzie do zgody klubu z tradycjami, ktory ma kibicow, nie tylko fanow jak biala gwiazda(hahaha) z pajacami z tpsa, ktorzy moga tylko pomarzyc o oddaniu swoich kibicow...
~kibic, 2004-07-31 01:43
------------------------------------------------------------------------------------------------
Spodobała mi sie jego wypowiedz a najbardziej słowa "....Mimo ze nie jestem fanem pasow, ale jednego z ich najwiekszych przeciwnikow to jednak maja oni cos czego nie beda ieli wislacy, szacunek przawdziwego kibica......"
Dobrze koles napisał co nie??
-
-
Wypowiedz kolesia z forum na onecie!!
taa oczywiście. Wierność barwom to ja pamietam jak Pasy grały o środek tebeli ale w III lidze. Gdzie wtedy była ta wierność kibica jak na mecz przychodziło 80-100 kibiców. Błagam nie piszcie o wierności na Pasach bo to śmieszne i nie na miejscu. Prawda jest taka że sukces rodzi kibiców i tak jest ze wszystkim. Nie inaczej było na Cracovii. Nie jesteśmy swięci , jacyś inni.
No i co dowartościowałeś się czytając ten text? Po słownictwie i formie textu widać że koleś Wisły nienawidzi i jedyny chyba klub który ma kosę z nami i wami to Legia, do tego z Onetu, wiek zapewne 13 lat... Jeżeli gościu bierze na poważnie to co jest pisane na necie i jeszcze zakłada że możecie zacząć przychodzić na Reymonta i że my chcemy się z wami bratać no to sorry o czym tu rozmawiać... Ja bym na twoim miejscu nie jarałbym się taxtami takich małolatów z Onetu :D Tak poza tym jeśli cię to interesuje to na Onecie zaistniała zgoda Pasy i Legia :D
Druga sprawa to ci "kibice" co wam gratulują, chcą się z wami bratać itp. To ludzie pokroju np. takiego Mazana czy Romana którzy żyją w świecie bez przemocy i nietolerancji :D Chcą naprawiać świat itp. czy też normalni ludzie którzy z klimatami kibicowskimi nie mają za wiele do czynienia a że uważają się za kibiców... 60 letnia Genowefa z Starej Wsi też pojechała na skoki Adama Małysza z trąbką i czapeczką Polski na głowie gdy skakał Adaś krzyczała i podskakiwała, nawet trąbneła w trąbkę :D później wróciła do domu włączyła TV i zobaczyła program o "kibicach piłkarskich" i powiedziała do swojego męża Wiesława. Wiesław ci pseudokibice powinni brać przykład z prawdziwych kibiców takich jak my, czy nie mogli by wszyscy się pogodzić i żyć w spokoju i szacunku do siebie przecież to nie normalne co tam się dzieje. Wiesław odpowiedział "Masz całkowitą racje Gieniu, całkowitą"
:D
myśle że dobrze podsumował to siekiera (...) tego całego śmiesznego bratania może domagać się mój dziadek ... a co do txt to mi się spodobało
"....Mimo ze nie jestem fanem pasow, ale jednego z ich najwiekszych przeciwnikow to jednak maja oni cos czego nie beda ieli Wisłacy, szacunek przawdziwego kibica......"
Jak widze takie komentarze to odrazu mysle ze ktoś sie podszywa :)
Wiadomość zmieniona (31-07-04 13:58)
a ja że podlizuje :D hehe
mkscpasy - chłopie co ty chciałeś udowodnić tym śmiesznym postem. Napisałeś coś co było na tym forum setki razy. Wkurwiają mnie złote myśli jakiś pajaców co myślą że napiszą na naszym forum Wisła kurwa i myślą że wszyscy tu będą mu bić brawo.
Stary jesteś za mało inteligentny żeby odwiedzać to forum i prosze żrób Cracovii przysługę i nie zaglądaj więcej na to forum.....
Wiadomość zmieniona (31-07-04 15:06)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)