Wiadomo kogo wylosowali 'traktorzysci"...
A wiec znów mamy okazje sie nieco podpromowac na ich koszt,
bo podczas meczu na Santiago Bernabeu pojawi sie info że rywalem Realu jest...
Wisla Cracovia :-)
[img]http://www.cracovia.strefa.pl/sygnaturki/J_K.jpg[/img]
-
-
echa losowania...
Trudno jest nauczyć się że od takich tematów jest HP???
Jak dla was to i tak dużo. Tylko ile osób w takiej Hiszpanii identyfikuje nazwę "Cracovia" z klubem sportowym?
Ci kumaci ;)) a neikuamci myślą że to miasto ale się przekonają za rok ( prorokuje ;) )
trata tata, ciekaw jestem po tej waszej krytyce jakby Pasy zagrały z kimś z wyższej półki. Niestety w głowach większości kibiców Pasów jest pustka. Awans Wisły do LM jest jedyną szansą do doprowadzenia polskiej piłki do jako takiego stanu, chodzi oczywiście o wymiar europejski. Ciekaw jestem co się stanie jak ta Wisła awansuje?? No chyba się na Kałuży poleje krew, chyba sie potniecie. Wisła jest obecnie poza zasięgiem każdej drużyny w Kraju pod każdym względem. Budowali to latami a nam nic tylko brać przykład z nich - niestety ale tak jest. Przegrane Wisły to drobne wpadki. Ale tak naprawde ten sezon bedzie dowodem na moje słowa.
''Budowali to latami'' ??
czy budowanie latami oznacza w dwoch sezonach oddac wszystkich młodych i wykupić 'gwiazdki' pierwszej ligi ?
''Wisła jest obecnie poza zasięgiem każdej drużyny w Kraju ''
boje sie ze sie mylisz ...
Santo - weź pod uwagę że jak Wisła przejdzie Real to Polska będzie miała dwa miejsca w eliminacjach do Ligi Mistrzów, a co zatym idzie wicemistrz ma szanse na LM. Biorąc pod uwagę że Wisła narazie jest poza zasięgiem jakiejkolwiek polskiej dróżyny, to Cracovia ma spore szanse na wicemistrzostwo.
Więc zanim zaczniecie kibicować Realowi pomyślcie jak Cracovia może skożystać na wygranej Wisły...
wyluzuj się chłopie -poza zasięgiem :-))))))
mam w dupie cały real bo liczy się tylko FRENTE ATLETICO DE MADRID
Mam pytanie, gdzie moge sprawdzić losowania wszystkich pozostałych drużyn ??
www.uefa.com
Jak już jest temat o wiśle, to moj brat byl 2 dni temu na rynku w jakims klubie, i spotkał piłkarzy wisły. Po nie zbyt dobrze rozpoczętej rozmowie pogadali troche i zapytał sie ich ile dostaną kasy za wejście do LM, A Mijailovic powiedział że on dostaje 40.000 Euro ( bo akurat z nim wtedy gadał i nie wiem czy wszyscy dostaną tyle samo) . Możliwe żeby aż tak dużo?
Sześć i pół roku to dla Ciebie nie są lata? Dzięki temu, że jak twierdzisz: oddali wszystkich młodych, Wy macie teraz pierwszą ligę(trafili do was), którą nota bene nieźle zaczęliście! Co by jednak nie powiedzieć, Real jest "nieco" bardziej wymagającym rywalem od najlepszej nawet polskiej drużyny.
a co tak w ogóle w tym temacie chodzi? czyżby w "totku" wylosowano w końcu liczby: 1, 2, 3, 4, 5, 6 i dodatkową 7?
Wiadomość zmieniona (31-07-04 23:32)
Jaf--->
Oto zestaw par 3. rundy eliminacji piłkarskiej Ligi Mistrzów:
WIT Tbilisi/Wisła Kraków - Real Madryt
Juventus - Djurgarden/FBK Kowno
Grazer AK - FC Liverpool
Dinamo Tirana/Ferencvaros - APOEL Nikozja/Sparta Praga
Rosenborg/Szerif Tiraspol - Maccabi Haifa
Bayer Leverkusen - Banik Ostrawa
Neftczi Baku/CSKA Moskwa - Glasgow Rangers
Dynamo Kijów - Skonto/Trabzonspor
Young Boys/Crvena Zvezda - PSV Eindhoven
Żilina/Dinamo Bukareszt - Manchester Utd
FC Basel - Inter Mediolan
Benfica - Anderlecht Bruksela
Deportivo La Coruna - Hajduk Split/Shelbourne
PAOK Saloniki - HJK Helsinki/Maccabi Tel-Aviv
Nova Gorica/FC Kopenhaga - AS Monaco
Piunik Erewań/Szachtar Donieck - Club Brugge/Lokomotiv Płowdiw
[i]Dzięki temu, że jak twierdzisz: oddali wszystkich młodych, Wy macie teraz pierwszą ligę(trafili do was)[/i]
Nie żebym się czepiał ale w piątkowym meczu wystąpiło ich w składzie 3 (wszyscy których mamy w kadrze) - więc już nie przesadzajcie z tym że jest to aż tak niebotycznie dużo... Idąc tym tropem Wisła nie ma także wychowanków w kadrze a korzysta np. na upadku Lechii Gdańsk (Dawidowski i Zieńczuk) - nie mo to jak dokopać swoim przyjaciołom ;-)
"Wisła jest obecnie poza zasięgiem każdej drużyny w Kraju pod każdym względem."
To samo można napisać o Realu, z tym że wtedy już jesteście na straconej pozycji.
Co do LM...to nie widze jak wejście Wisły ma uzdrowić polską piłkę. Przy ewentualnym wejściu zarobicie pełno kasy i obawiam się że to doprawadziłoby do Waszej hegemonii w najbliższych kilku latach. A tego bym bardzo niec chciał!
Wciąż nie przekonuje mnie teza kibicowania wszystkim drużynom polskim w pucharach. Dla Polski gra Reprezentacja a kluby grają dla ludzi którzy się z nimi identyfikują. Więc wybieram jednak REAL :)
Jak Wisła przerżnie z Realem no to trudno, to byłby cud nad Wisłą jak by ich przeszli. Trudno, zostanie puchar UEFA, gdzie dojdziemy do finału ;-) Sercem jestem jak najbardziej za Wisłą, ale REALnie rzecz biorąc raczej nie mamy szans. Mam nadzieję że chłopaki dadzą z siebie 200% swoich możliwości i postarają się o niespodziankę, wkońcu co mają do stracenia?
mają do stracenia kilka bramek (ewentualnie kilkanaście) :D
do finału...no chyba że wcześniej trafi na norweską drużynke!
rex - dzięki
Ciesza mnie takie tematy na tym forum :)
Co do Realu to jestem niezadowolony z niego nie tyle, ze to trudny zespol do ogrania, ale bardziej dlatego, ze pewnie jego kibice do Krakowa nie zawitaja, tak jak bylo z Barcelona gdzie przybyli tylko jacys zwykli fanii z tego co pamietam.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)