Skawina ma projekt swojej flagi. Wymiary 1,6 x 12 m
Co sądzicie?
BAND of BROTHERS po prawej flaga Cracovii po lewj herb miasta Skawina.
Projekt wkleje do końca tygodnia. Pisze by zapytac czy jako miasto i fan club możemy umieścic na fladze sygnature miasta skawina!!! Słyszałem że Cracovia odchodzui od tego i flagi maja być neutralne tylko o tresci Cracovia!!
Z góry dziękuje za odpowiedzi.
-
-
flaga Skawina
musieli byście na fladze mieć zaznaczone FC
FC i na dole herb
Proste,że możeciecie umieścić sygnaturę Waszego miasta na fladze,żadnych fc niemusicie dodawać.
Andrychów ani Przemyśl nic nie dodawali..
wczoraj-dziś-jutro-zawsze CRACOVIA!
o boze czego wy to nie wymyslicie
USIU A MACIE JUŻ PIENIĄDZE NA TĄ FLAGE CZY DOPIERO BĘDZIECIE ZBIERAĆ NA NIĄ ????????????????????????????????????????????????????????CRACOVIA SKAWINA HOOLIGANS
jakbys mugl przeslij mi projekt na muj emil,co konkretnie znaczy hasło,,braterska banda"?
czesc!!! kasa jest ale każdy datek mile widziany!!!! dwa projekty albo mój który dokanczam albo jeszcze jeden wiec kazdy kto zdeklaruje kase i ja wpłaci u Łysego ten bedzie miał prawo wyboru proektu odpisz
Tylko w hasle na fladze nie zrobcie byka, np. nie zgubcie jakiejs literki, bo ci sie to widze czesto zdaza. No offence.
USIU A ILE BEDZIE KOSZTOWAŁA DOKŁADNIE TA FLAGA I NA KIEDY BY BYŁA GOTOWA??????????????
FC powinno być...
Usuwajcie ze swojego forum tego typu "wypowiedzi"..
a tobie Pokuś juz raz powiedziano - napij sie mleka..
Dziękuję
no ok ale było napisane ze do konca TEGO tygodnia bedzie wrzucony projekt flagi atu co nie ma boicie sie czy co;]
anafly........a może Anna....jeśli tak to spox...dla Ciebie wszystko.!ale jeśli jesteś kolesiem to.....no dobra moge troche (z akcętem na troche)przyluzować!
Proszę.....
PANTHERS PROJEKT JUŻ JEST ALE TY GO NIE MUSISZ WIDZIEĆ SPOŁECZNIAKU
witam!!! no to mamy afere!!! projekt bedzie gotowy, to go zamieszcze na forum!!!! przepraszam ciekawych ze nie dotrzymałem terminu ale mamy kilka watpliwosci co do ostatecznej formy flagi!!! a dla łajz z Reymonta macie swoje forum i tam strach internetowy siejcie!!!
Pozdrowienia z Naszegi miasta Andrychowa- tutaj jest Pasomania!!!!!
6 dni później
no juz jest 2 tydzien projektu dalje nie ma moze to nie moja sprawa ale projekt to mozna w 1 dzien zrobic nawet na coralu wiec nie wiem czy boisz sie go wkleic tu czy nie umiesz robic ale juz 2 tydzien mija:))))
Panthers napisał:
[...][i]to nie moja sprawa[/i][...]
i tego się trzymaj...
usiu co wlasnie z tym projekcikiem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)