Bo było trzech kandydatów ten stary...Z marieckej wiezy.....Pasiaste serce...I to malenczuka ktury to chymn cracovii??Powie mi ktos??
Wiadomość zmieniona (21-07-04 15:13)
-
-
Który to hymn cracovi??Wie ktoś??
Żaden z nich.
I używaj słownika ortograficznego.
Dobra podpowiedź używaj słownika !!!!!
pasiaste serce było kandydatem na hymn ?:P
było uciekać z polskiego?? ;-)
Kórwa powiecie mi czy bediecie pierdolić mi tu kujony jedne co mam pisac spieszyłem sie!!!!
ależ nie denerwuj się tak.... przecież Dinthalion ci odpowiedzial w pierwszym zdaniu.... pewnie się spieszyłeś, wieć nie doczytaleś :):):):)
Powie mi ktos ktury to jest hymn pasów??Bo ja juz nie wiem!!Napiszcie mi ok plizzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!
Żaden nie jest hymnem pasów, Cracovia nie ma oficjalnego hymnu.
wczoraj-dziś-jutro-zawsze CRACOVIA!
W drugim i trzecim poscie tez sie widze spieszyles. Podobnie jak przy wpisywaniu sygnaturki.
PS. Jednego denerwuje jak sie mu zwraca uwage na temat pisowni, a drugiego denerwuje jak ktos zamiast "Cracovii" pisze "cracovi".
Odkąd pamiętam to od zawsze oficjalnym hymnem kibiców Cracovii jest pieśń "Nikt nam nie zrobi nic"
O Boże widzisz i nie grzmisz ... ;-)
zainwestuj w słownik(i w tic-taci bo ci troche jedzie)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)