Witam wszystkich formulowiczow!!
Po pierwsze gratulacje awansu.. Po drugie zapraszam 18.09 (i nie tylko) do Poznania.. Po trzecie mam pytanie.. Za dwa dni przejezdzam przez Krakow.. Potrzebuje jakies ciekawe imprezy na srode i czwartek.. Klubowe, ewentualnie hip-hop.. Jakie kluby polecacie i gdzie??
Pozdrawienia z Poznania..
-
-
imprezy w Krakowie
ave
hip hop r'n'b---- Fusion Frantic .
Cień (ul. Jana) lub Gorączka (ul.Szewska) - w czwartek raczej... a o "zorganizowanych akcjach" to nic nie wiem :P
napisz maila do RoMana - on jest specen od tego to Ci coś napewno zareklamuje.
OPIUM na Kazimierzu !!! Rynek to badziew i wylegarnia gangsta kozakow
MUTE NA JANA-DRUM N BASS I DOBRE SZTUKI
mute na jana zamknięte od 4 miesięcy..
btw. dlaczego Mute jest zamknięte? co prawda częściej w Cieniu bywałem, ale robił się tam taki Clubingowy kącik ;)...
powaznie!?nie bylem tam ze 2 miechy i juz padli!characz za wysoki?
uwierzycie, ze nie wiem o czym mowicie? :)
moze ktos mi wyjasnic co to ten drum co to bass i co to clubing?
hehe Karolo.
i ciekawe jak to sie ma do hop hopu... :)
miałem kiedyś podobny problem...właśnie w tym Mute (albo w Miocie jak ja mówię) dali mi ankietę do wypełnienia - pierwsze pytanie.... Czy wolę francuski chill out czy londyński clubbing.... myslę, myślę... napisał bym, ze lubię hop hop... ale takiej opcji niestety nie ma... a ten gośc od ankiety stoi nade mną i patrzy jak na idiotę....
u mnie impreza w domu zapraszam do nowej huty hehehe ;)
deżawu. O to samo mnie pytały jakieś irlandzkie turystki jak gościłem w Krakowie. Coś im tam polecałem ... tylko nie wiem co. Wiem, że zoferowałem się je oprowadzić po Krakowie :) . Kraków znam prawie jak własną kieszeń, wiem jak dojechać na stadion, do siedziby klubu, oraz do przyjemnej kafejki w centrum miasta.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)