W sumie wykorzysytuję forum do spraw osobistych, ale jest to hyde park.
Do Łodzi dotarłem bez problemu, ale musiałem odespać cały poby w Krakowie. Ogólnie dzięki chłopaki za różnoraką pomoc, no i oczywiście za zwiedzanie Krakowa :) . Filipowi dziękuję za piosenkę, którą cały czas nucę sobie :) . Do szybkiego zobaczenia.
oraz delikatne prośby.
- prześlicie mi swoje numery gg
- Karvin podałem Ci złego mejla ngma@lazir.toya.net.pl jest dobry, jak możesz mi przesłać materiały o których mówiliśmy byłbym ogromnie wdzięczny!! :)
PS. Szwajdych walnął ekstra bramkę w sparingu ze Szczakowianką.
-
-
pozdrowienia z Łodzi!!
dzięki za pozdro ii nawzajem!!!
Pozdrowienia dla KS z Łodzi!
Dzieki Obs za odwiedziny. Piosenka rzeczywiscie wpada w ucho ( Pasiaste serce). Mam nadzieje,ze pobyt bedziesz wspominal milo ;)) Do zobaczenia na kibicowskim szlaku.
[i] Do zobaczenia na kibicowskim szlaku.[/i]
ustawię się na Was jak będziecie przejeżdżać przez Łódź :) :)
Ustawka na browary Tyskie ;))
I ja pozdrawiam.....Mam nadzieje że zdążyłeś na sparing...
wczoraj-dzis-jutro-zawsze CRACOVIA!
Zdążyłem no problemo, ale zdychałem w pociągu i mało nie przespałem stacji!
"Stadion" Szczakowianki jest blisko stacji. Klimat na meczu ekstra. Takie pomieszanie hools, piknik, ultras, sport + żul w jednym.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)