Hutnik na początek przynajmniej w drugiej lidze, później ekstraklasa, mam sporą słabość do NH, zawsze lubiłem ten zespół, kibicowałem mocno gdy grali z Monaco, mam nadzieję, że hutniczy progres osiągnie bardzo szybkie tempo, do boju Hutnicy!
-
-
Kibice Hutnika idą w nasze ślady...
Ro Man ja zauważyłem że Ty stajesz się kibicem krakowskiej piłki ...
ino patrzeć jak obok mięty będzie zasiadał :-)
Bravo dla kiboli Hutnika za inicjatywe !!! :):)
Oby tak dalej a spotkamy sie w I lidze ... na kolejnych derbach !!!
Życze awansu !!!
Krwinki BIAŁE i CZERWONE w PASY układają się !!! W Naszych żyłach płynie BIAŁO-CZERWONA krew !!!
alo alo, Marcinksc, tylko bez takich..
kocham Cracovię,
lubię Hutnika,
doceniam Wisłę,
jakieś pytania?
pzdrw
a mój starszy mówił ze kiedy to bylo moment policze 1969 on chodzil na hutnik CRACOVIE i wisle mozliwe to ?
Wiadomość zmieniona (20-07-04 12:37)
kiedyś ponoć tak było mi dziadek zaś opowiadał że najbardziej nielubiane drużyny były ze Ślaska i na ich mecze i wogóle na wwszytskie przychodizli kibice wisły ( napisałem z małej dla zasady ale i tak jest ten głupi program ) i Cracovii na mecze wisły i Cracovii ... przynosili piwko i oglądali wspólnie mecz. Pytanie do tych starszych : dziadek mi mówił że na meczu z Górnikiem Zabrze było 32tys. osób które siedziały nawet an torze kolarski czy to prawda ? roku nie podam bo neipamiętam
Witam !!!
Wierzę w to, że w naszym mieście zagości ekstraklasa na 3 krakowskich stadionach. Może doczekamy się drugiego Stambułu, czy Moskwy. Trzymam mocno kciuki.
P.S. Kochany [b]Santo[/b] co tam słychać w podstawówce, macie już nowe zabawki w piaskowicy i pozdrów tą Anię z VIIc co ma te warkocze. Aha i pamiętaj o tym, że jak Twoja Mama lub Tato wchodzą do pokoju, a ty tak ładnie sie posługujesz polską mową na forum szybko zmień stronę na poświęconą nauce, bo widzę, że założyłeś NEOSTRADĘ "po złotówce". :(
P.S.2 Bardzo proszę moderatorów o objęcie nazwy [b]Hutnik[/b] do automatycznego cenzora. Z góry [b]BARDZO DZIĘKUJĘ[/b].
POZDRAWIAM[img]http://www.divx.howto.pl/emotki/1414.gif[/img]
Rónież popieram inicjatywę kibiców Hutnika i życzę temu klubowi gry w wyższej klasie rozgrywkowej niż obecnie. To dobrze, że inni biorą z nas przykład i stajemy się dla wielu wzorem jak osiągać sukces. A tak na marginesie to inicjatorem na Hutniku jest niejaki Maciej Twaróg, który swego czasu interesował się naszymi poczynaniami i wspólnie z Okońskim pomagał załatwić kasę na pierwsze remonty na naszym stadionie. Tak więc życzę mu powodzenia, powodzenia dla Hutnika i krakowskich derbów w I lidze!
sudione widze ze sie popisałeś ...
do podstawowki juz na Twoje nieszczęscie niechodze , Ani w VIIc nie było żadnej a za internet płace 55 zł więc zanim coś napiszesz to się zastanów
telewizyjny sympatyku krakowskiego futbolu ... hehe co za ludzie ...
a wracając do mojego pytania o mecz z Górnikiem Zabrze ?
Romek - przecie se jaja robie :-)
więcej luzu , no chyba że masz ONPM
ok, ale akurat mięty nie znoszę.. ;)
Maciej Twaróg pomagał Cracovii...... hahahahaha...........
Chyba go w JG nie chcieli, tylko Rasia wzieli........................
Znam Twaroga i wiem coś na temat tego czy pomógł czy nie, ale nie jest moim zamiarem robienie tu kampanii wyborczej.
6 dni później
choc jeszcze stowarzyszenie nie jest zarejestrowane to juz dziala. Wiecej na hutniczym forum. Pozdrowienia z Suchych Stawów
Jeszcze raz powodzenia hutnicy:)
a ja hutnikowi tym pieprzonym komuchom nie zycze nic. Niech zgniją w V lidze. Nienawidze tego klubu. Sztuczny komunistyczny twór który długo ciągnął kase z miasta za nic. Nie potrafili nawet hali utrzymać. A po co komu w krakowie klub z N Huty Malo u nas klubów z tradycją.
nie chce sie obrazac ,szczegolnie przez neta ale pegaz- wytlumacz pojecie "za nic" ?? czy to "za nic" uwazasz najlepsza szkolke mlodziezy dzieci w pilce noznej w calym Krakowie ?? (Kozminski,Wegrzyn,Bukalaski,Waligora...) a obecnie( "wasz" Makuch,Przytula) wychowanie wielu reprezentantow Polski w roznych dyscyplinach (Boks,pilka reczna,siatkówka) to jest "nic" ?? Powiedz mi kogo Cracovia "wydała" oprocz Rząsy w ostatnich latach ?? Mowisz tu o ciagnieciu kasy z miasta - powiedz mi kurwa ile nam miasto dalo kasy w ostatnich latach ?? Dopiero co teraz pomaga wyremontowac stadion i boczne boiska oraz w niedalekiej przyszlosci(1-2 lata) sztuczne oswietlenie.Wczesniej praktycznie cala kasa szla na Was jak i na Wisle.Pewnie ze najlepiej dorwac bogatego sponsora nakupowac graczy ktorzy maja tyle wspolnego z Pasami lub Wisla co Hitler z podrozami misyjnymi do Mozambiku i cieszyc sie z wygranej.Tylko ze jeszcze lepiej cieszyc sie z tego wszystkiego jezeli wygrywa zespol a graja w nim chlopaki z ktorymi wychowywales sie na podwórku,chodziles(chodzisz) na piwo i dolozyc niewielka cegielke na to aby wygrali (obecnie zbieramy kase aby pilkarze mogli jechac dzien wczesniej do Zamoscia i zamieszkac w hotelu aby byc wypoczetym w dniu meczu). Po co klub z Huty jezeli w Krakowie jest ich duzo ?? Chocby po to ze Nowa Huta liczy ok.250 tys. mieszkanców,aby dzieci mogly pograc w pilke za darmo na kilku bocznych boiskach a nie latac z nozami i cpac po klatkach.Zyczysz nam zgnicia w 5 lidze, masz do tego oczywiscie calkowite prawo,ale czy lepiej grac z Hutnikiem w 1 lidze czy z Polkowicami,Wronkami,Grodziskiem itp,itd. PS. wiadomo ze zarowno u Was sa goscie ktorzy nas nienawidza jak i u nas ktorzy Was ale mam nadzieje ze kiedys to zrozumiecie i zarowno "gnojki" z Hutnika jak i Cracovii nie doprowadza do zgody ale beda sie choc troche szanowali. Pozdrawiam
oczywiscie ta "kobieta lekkich obyczajów" to nie jest skierowane do nikogo tylko napisalem ku... jako przerywnik miedzy zdaniem, takze nikogo nie chcialem urazic,ale fajny pomysl aby nie klnac na forum tylko ze niekiedy moze to kogos urazic bo pomysli ze ta "kobieta" jest kierowana w jego strone :)
wojak szwejk, dla mnie nie jesteście niczym. Ale przyznaj, ze My i Wisła jesteśmy naprawde mocnymi konkurentami. Za nami przemawia większa tradycja i przez to mamy większe rzesze kibiców w Krakowie.
Co do przeznaczania Kasy na Cracovię przez władze miasta: to dopiero ostatnimi laty jest takie zainteresowanie - 2 lata. Wcześniej niestety nic. Więc niewiem o co ci chodzi ze stwierdzeniem, ze jakobyśmy ciągneli przez długie lata kasę od miasta.
Co do wychowanków to najbardziej znani to Rząsa i bracia Kubikowie ( ostatnimi laty, bo ogólnie znanych piłkarzy jakich Pasy wydały na świat jest mnóstwo np. Kałuża). Od was chyba tylko Koźmiński karierę zrobił i poszedł do Górnika Zabrze ( teraz jest jego prezesem). Węgrzyn chyba nie jest wychowankiem Hutnika.
Chwała twojemu klubowi za to, że przynajmniej troche młodzieży ma coś robić w Nowej Hucie.
Pozdrawiam w Pasy!
Wiadomość zmieniona (01-08-04 11:59)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)