Ogolnie temat off-topic, wiem ze powinnien byc raczej na forum www.ultras.pl (zreszta jest tam taki temat), no ale bardziej cenie sobie Wasze zdanie niz zdanie jakichs legionistow czy innych pieskow.
Otoz planujemy zrobic na rozpoczecie sezonu B-klasy (jednak nie przyznano nam awansu:((( ) oprawe meczu jakiej jeszcze w naszej malej miescinie nie widziano. Problemem jest to ze ludzi chetnych do robienia opravy jest u nas malo, a bezrobocie ogromne dlatego najwiekszym problemem przy robieniu opravy sa nasze finanse i chcemy zrobic cos fajnego ale taniego.. Ma ktos jakies propozycje, rady? Ew. moglby ktos tanio odsprzedac niewielka ilosc piro??
-
-
Tania oprava meczu
zrobic se promocje tak jak sie jedzie na mecz i sie robi na stacji promocje tak samo w jakims magazynie piro :))))))
Ja tam zadnych promocji w magazynie piro nie zamierzam urzadzac, narazie nie mam w planach lotu na marsa ;)
Nie ma niestety taniej oprawy :( Można jedynie od czasu do czasu mieć coś za darmo,albo po promocyjnej cenie.
Ale jednak zawsze trzeba za coś płacić.
Tylko Doping jest darmowy :)
Wiadomość zmieniona (16-07-04 17:39)
Dinthalion - Macie Wawel i Rynek w Czernichowie?
Qrwa wszycy sie czepiaja tego Czernichowa (jakbym poszedl na Cracovie w szalu Czernichowa to pewnie by mnie zabili;).
Kierownik - Chyba oczywiste jest jakiej druzyny dotyczy ten tekst w sygnaturce jak nie wiesz to lepiej zapoznaj sie z tworczoscia zespolu Wawele, w szczegolnosci ta dotyczaca Cracovii.
Robinksc - tak ale mozna schodzic z kosztow - szczegolnie przy malych opravach - odkupywac od wiekszych ekip po kilka sztuk piro, robic rozne rzeczy domowymi sposobami, itp.
Wiadomość zmieniona (16-07-04 18:08)
Ile osób będzie ciągnąć doping i oprawę? Jak macie szaliki to dobrze (ja jestem w posiadaniu takiegoż szalika). Nie ważna oprawa - ważny doping.
Doping rożnie wychodzi na różnych meczach, czasami doping ciagna 2 osoby z mlodych, czasami kilkadziesiat osob ciagnac(wyjazd do Sanki, ok.50 dopingujacych caly mecz od nas, drugie tyle z Sanki tez dopiing dobry z ich strony;). Do opravy mamy 3-5 "najwierniejszych". Szaliki oczywiscie mamy.
"darmowe" jest komfeti ... mozeciez tez pochodzic po sklepach i popytac o jakies rolki do kas na serpentyny.. nic innego mi do glowy nie przychodzi..
no chyba ze lubisz eksperymentowac to troche saletry i robisz swiece dymne :)
wiesz ile takei rolki kosztuja w sklepach maja tylko termiczne mój stary ma barv to wiem
mozna strzelac z dupy na ten przyklad i efekt tez jest calkiem calkiem:-)
Toś dostał porady ;] a tak na marginesie, o ile dobrze pamiętam to u Was jeszcze 5 lat temu była sama Wisła?? Sam znam z 5 typków, czyżby nowa moda na wsi??
Stosunek Cracovii do Wisly u nas jest jakies 35/65 do paru dobrych lat (Cracovia przedewszystkim wsrod starszych). Teraz dopiero zaczely sie pojawiac jakies przezuty na Cracovie wiec stosunek sie zwieksza.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)