Gim 32 Najleprze w Krakowie ;) zapewniam :)
-
-
ANGLJA
Wenedy rządzi!!!!!:)
Gim. 32 i SP 148 wychowały prawdziwych Pasiaków :)
I wychowuja nadal :) ja tam siedze jeszcze rok :)
sp 148 To Wielki Kozak :)) jak ja tam chodzilem to nie bylo żadnych gimnazjow :P A ty Pitek znowu sie taki stary nie rób boś dopiero szkole skonczyl :P
hehe ja też chodziłem do gim 32
STARY PROKOCIM też jest z Pasami !!!
własnie wróciłem z wioski pod NAMESTOWEM bylismy w 13 osób i nad ta czescia jeziora codzien było schłychać SPiewy ku Czci CRACOVII!;-)
Ksc nie boruj że byłeś w Orawskiej Priehradzie!!!!!
Czy dalej jest tam ta uliczka co prowadzi od głównej drogi do jeziorka a po dwóch stronach knajpki z wódą i browcami??? Czy jeszcze istnieje dyskoteka pod blaszakiem???? czy jest jeszcze hotel Gorol???
kurde działo sie tam w latach 93-95 oj działo!!!!!
Teraz to jedynie z żonką i dzidzi mozna tam jechać.
hehehe w sumie wiesz jest jakaś knajpa pod parasolami nie daleko tzw. ,,baraków" i to chyba o tą uliczke Ci chodzi bo tam są knajpki przy drodze;] mysmy wynajmowali domek u takiego dziadka<71 lat> zajebiste melanże były;-) i spiewy to kur... chyba wszyscy nas słyszeli;] spotkaliśmy gościa który jest z Łodzi stary chłop mówił ze od małego na widze chodził . prawie dostał wpierdol tylko ze na końcu sie sprzedał ze jest Policyjna K.... i ze nie chce dymów a tak to spokój nikt na spiewy i barwy nie reagował;-) Pozdro dla Chłopaków z Voli Proko i Bieżanowa;] którzy z nami byli;-)
Gimnazjum 32 wychowało najlepszych Pasiaków :] Wiem , Chodziłem I Siałem Terror :]
MAZGAJ TY MI TU NIE PIER... TYLKO ZBIERAJ KASE BO JAK WROCE TO CI TE KABLE Z INTERNETEM W TYLEK WSADZE A POZATYM CO TAM SLYCHAC NA PROKOCIMIU CIUMBA WYSKOCZYL? BLAZEJ PATROLUJE OSIEDLE, ZADYMKI JAKIES SA NA OSIEDLU ? U NAS KICHA TYLKO TYRKA I TYRKA ALE NIEBAWEM PRZYLOT DO POLSKI NO HOLIDEJ I LUDZI Z PROKOCIMIA PRZYBYWA U NAS POZDRAWIAMY CALY PROKOCIM I MOICH DLUZNIKOW NARKA..
"HOLIDEJ" a coz to kurwa ???
Chyba ze o wakacje ci chodzi :P
"YO Man bylem w England nie mowic Polski dobrze, zapomniec duzo slow"
HAHAHA
Poza ty mnie nowego, bylo jak jest nic sie nie zmienilo. Ciumba jeszcze lezy ale juz niedlugo wyskok to troszke popijemy pewnie :)
Pozdrow wszystkich z znajomych odemnie i DLOZNIKOW TEZ (jabacy nawet w Anglii sa dluznicy moji )
Ej apropos tej Slowacji,nie mieszkales przypadkiem w hotelu/pensjonacie "Studnicka"?
:)
nie;-) Juz pisałem ze w domq;-)
SIEMANKO PROKOCIM POZDRAWIAMY WSZYSTKICH PASIAKOW NA OSIEDLU U NAS LECI TYRKA I TYRKA JAK NARAZIE PRACA JEST ALE CZASU WOLNEGO MALO CO TU PISAC NIE JEST TAK KOLOROWO RAZ DOBRZE RAZ ZLE A ZADYMKI NA OSIEDLU SA JAKIES POZDROW TAM WSZYSTKICH BLAZEJA TEZ NARA MAZI
Mieszkałem ponad 20 lat na Teligi :-)
Pozdrawiam krejzi !
7 dni później
M.sloniu no to jest nas wiecej w tych okolicach bo ja pracuje kolo Lincoln
Jerzmanowskiego ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)