ze niby ociekamy krwią? białą i czerwoną?
-
-
DRUKARNIA BARDZO WAŻNE !!!
Ja pierdziele jak czytałem to od początku to nieźle się uśmiałem, z tą krwią to przesadziłeś, daj nową czcionkę, a propos faktycznie mało czasu poświęcałeś na te projekty.(chyba, że robiłeś je wcześniej) Posiedź troszkę to coś z TEGO napewno wyjdzie.
Święta Ziemia, Święte Słowo - CRACOVIA!!!
Chyba macie zbyt krytyczne podejscie
ta vlepka tez czcionka lipna znajdź jakąś fajną czcionke ....:/ ehh
i czemu nie dajesz polskich znakow jest CRACOVIA KRAKOW DUMA POLAKOW zamiast CRACOVIA KRAKÓW DUMA POAKÓW
bo ta czcionka niema polskich znakow
Nie mamy zbyt krytycznego podejscia. Prawde mowiac twoj kazdy (no prawie;) nastepny projekt jest coraz lepszy. Czyli postepy robisz i to dosc spore, niestety jeszcze troszke tym vlepka brakuje. IMHO najlepiej jak dotad wyszly ci te trze : Cala Polska jest nasza, Cracovia Krakow i ta z simpsonem (czy jak on sie tam nazywal;))). Popracuj jeszcze nad nimi i bedzie spox;))
od razu ci mowie ze pomysl na simpsona w Pasach nie przejedzie ;-)
ale ja neichce nikomu podswóac zeby mi to wydrukwoal ja chce sobie sam ale tak na serio o simpsonie niemyslem na serio zeby go drukowac
Czemu? Mi sie pomysl bardzo podoba, gorzej z wykonaniem w tym przypadku, no ale wykonanie da sie poprawic;)
znajdz jakas fajna czcionke ! z polskimi znakami
A co to nie ma edytorow czcionek zeby dorobic polskie znaki ?
ale ja niumiem sie takim czyms bawic nawet sie nigdy niiebawilem edytorem czcionek
a to nie wystarczy kreski dołożyć i juz bedzie Ó a nie O ?? ;-)
Jak bardzo ci sie nie chce robic/nie umiesz sprubuj isc na latwizne - znajdz w necie jakas ladna flage Cracovii wklej ja na srodek na bialym tle dodaj jakies haslo, czy adres stronki. Malo roboty - efekt dobry.
ehh szkoda gdac
Ja sie tu produkuje, wymyslam, radze i mi mowia "szkoda gadac" :(
162 dni później
hmmm no to wkoncu w jakiej drukarni najlepiej wydrukowac vlepy???
Jeszcze mam pytanko jakie minimalne zamowienie i tak orientacyjnie ile moze kosztowac...
to samo pytanie co kolega wyżej :) bo chciałbym teraz wydrukować coś porządnie a nie na drukarce
5000 szt. za 350 zl.--------przy mniejszych ilosciach cena za sztuke rosnie...
to jest cena samego druku....zapewne w CMYK-u to dolicz sobie ze 70 z. na material.........no i grafikowi trza cos dac....
projekty musza byc naprawde dobre !!!!!!
Wiadomość zmieniona (27-12-04 09:09)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)