SZACUNEK i PODZIĘKOWANIA za zrozumienie
POZDRO FOR ALL KSC FAN'S
-
-
Swistak
dzięki za konstruktywną krytykę;))
no właśnie i znów jedna wielka rodzina, he he he
Prowadzenie dopingu nie jest sprawą łatwą a tu jeszcze taki jeden palant
wyrywa się za każdym razem z innym dopingiem niż proponuje ŚWISTAK/tak trzymaj / i łamie połowe młyna i na propozycje żeby poszedł na płot to oczywiśnie- nie, a już szczytem chamstwa było- po cały stadion
zaintonowanie" PASY grać .... mać" i niestety wielu to podchwyciło. przeżyłem wiele nie strzelonych karnych, przegranych meczy,IV lige ale nigdy na mają MIŁOŚĆ/ jak śpiewamy/ a ogólnie na CRACOVIE-trenera, zawodników- nie użyłem wulgaryzmów i ktoś kto tak postępuje jest dla mnie skończonym palantem i tak naprawdę nie jest kibicem CRACOVII. pod koniec meczu kiedy szczególnie był potrzebny doping to się znowu wyrwał
z "Engel - co? Ty .... śmieszne jak cholera tym bardziej że był to pierwszy kontak Engela jr z nami. Kto był w Radomsku ten wie jak Świstak fajnie prowadził doping a już po wyrównaniu to rewelacja. Świstak trzymaj się a tego palanta to poprostu olejmy.
Co ty pasek wypisujesz?!! Według Ciebie jak Cracovia przegrywa po katastroficznej grze to niewolno sobie zaklnąć i zaśpiewać 'Pasy grać ...." tylko co mamy robić ?? , klaskać piłkarzom i cieszyć się z wyniku. To ty wydaje mi się że niejesteś za Cracovią , bo jakbyśmy spadali z ligi to byś był zadowolony i bił brawo. A koleś , który się wyrywał z dopingiem / co Go nazywasz palantem / robił to owiele lepiej i nieśpiewał w kółko jedno i to samo "druga strona odpowiada". A jak jeździł na wyjazdy to Ty niewiedziałeś co to CRACOVIA.
jejku,jesli robi to o wiele lepiej to niech poprowadzi bardziej okazalszy doping, a nie siedzi z kolezkami i wyrywa sie z góry z dopingiem bo wtedy go nie słychac,zapraszałem kolegę ręką by zszedł w dół,ale nie przystał na moją prośbę....szkoda,mielibysmy prawdziwy spektakl dopingowy,nawet nie jestem w stanie pojąć co by było gdyby to ów kolega prowadził doping na Ruchu czy Arce
Chyba nie przeczytałeś uważnie mojego wpisu napisałem że bluzgi na CRACOVIE to dla mnie rzecz niezrozumiała a to że po przegranym meczu jestem wściekły i zły to inna sprawa ale to po zakończeniu meczu a nie w trakcie i zawsze do końca wierzę w zwycięstwo . ..... a jak jeżdził nawyjazdy...... wiesz co oznacza 55, tyle ukończyłem lat w tym roku i pierwszy wyjazd zaliczyłem mając 10 lat a miłość do CRACOVII to u nas rodzinne i dzidek i ojciec byli PASAMI. wydaje mi się że inaczej rozumiemy pojęcie dopingu dla swojej drużyny-niestety. do zobaczenia na meczu ja na pewno będę śpiewał DO BOJU CRACOVIA a ty co Ci serce podpowie
Sorry nie przeczytałem wszystkich odpowiedzi bo nie mam na to w tej chwili czsu. Co poniektórzy troche mnie źle zrozumieli!!! Doceniam to co robi Świstak, dzięki niemu nasz doping jest 1000 razy lepszy. Chodzi mi jedynie o to czemu doping nie był prowadzony kiedy naszym słabo szło!!! Jeżeli Świstak wychodzi napłot i podejmuje się prowadzenia dopingu niech to robi cały czas, aprzynajmiej w tych ciężkich momentach dla drużyny!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)