Świstak - a Ty to w ogóle skrzynkę jakąś posiadasz.. możesz nawet semesem podać:):)
-
-
Turniej ping- ponga...
a turniej w noge tz by nie był najgorszym pomysłem :>
Świstak, nie za dużo tych wakacji? ;)))
a szkoła musi być w Krakowie?
Ana: proste że nie;) wiem chyba do czego zmierzasz, mnie by nawet ten układ pasował, jeszcze pomyślimy...
TD: jakąś mam:) odezwę się do Ciebie
Santo: Ty już nie kombinuj;)
Jak czas pozwoli to w chodzę.
do chłopaków z Voli West i East ... co myslicie o rozegraniu meczyq między Waszym a Naszym osiedlem .. np. na boisku szkolnym na Zachodzie lub gdzie indziej .. wszystko do ustalenia .. tylko czy Pisalibyście się na to bo My spokojnie zbierzemy Kurdwanów Galacticos :]] ??? taki nieoficjalny meczyk .. tak jakoś mi do głowy wpadł taki pomysł po tym jak KsC Qr2nOw zaproponował piłeczke ..
Ja mogę być trenerem - selekcjonerem ekipy Kurdwanowa... ;-))))
Swistak,podczas tego turnieju,bedzie mozna obgadac ewentualny mecz forumowiczow w pile.
Np:East side of Krakow vs West;)
No ja też jestem za i zagrałbym sobie w pingla:)
Swistak napisz do mnie na gg bo moze uda mi sie załatwic sale w centrum Krk. gg:1613825
Wiadomość zmieniona (08-07-04 16:52)
Ja tez bym byl chetny. Nie jestem jakis wirtuozem tej gry, ale pileczke umie odbic.
no to jest wspaniale: ja wyjeżdzam w poniedziałek, ale w dalszym ciągu zbieram zapisy.
Kosa: zaraz zagadam do Ciebie...
Wiadomość zmieniona (09-07-04 15:24)
6 dni później
i ?
hehehe nieoficjalny mecz QRDWANÓW - VOLA WEST już był dwa razy;-) hehehehe ale wyniku podawać nie będę ;-) powiem tyle ze ,,paroma" bramkami wygrał Qrdwanów;-) ale za drugim razem już Vola stawiła opór:D;-)
Wiadomość zmieniona (16-07-04 10:45)
bramkami ? ;)
ehhh no special 4 Santo ,,GOLAMI";-)
aha kumam :)
p.s to jest temat o ping pongu - wie ktoś cos ?
mam nadzieje ze nie będą to tylko typowo męskie rozgrywki bo bardzo chętnie dołączyłabym sie do grupy uczestników..........
to ja tez sie pisze ;-) takie male derby... Tylko mi "list zelazny" wystawcie co bym jeszcze w innych turniejach kiedys pogral...
:-)
to jest ten turniej w ping ponga czy nie ma?
napisał przeta Świstak przyjedzie i sie dogadaja wszyscy co wy tacy w goracej wodzie kąpani??:>
73 dni później
Hop!?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)