Jestesmy tam??
Bo podobno tam 100% TS, prawda to?
Zalozylem z takim jednym co mi to wmawial..
-
-
Cracovia z Ugorka i Wieczystej
Watek oczywiscie otwarty :P
Na Ugorku jest sporo Pasiaków ale na Wieczystej to raczej niewielu.
Ja tam mieszkalem,ale jak maly szczyl bylem. Na Wieczystej to raczej sa i jedni i drudzy.
hehe na Ugorku mam przyjaniólke ;)... czesto tam bywam i swoja robote robie (tzn wlepki) :):) Ale paru napewno jest.. bo widzialem vlepki nie nalepione przezmnie!! Jestesmy wszedzie!!!
Adam?? jakie 100% ts?? Troche ich jest to fakt. Ale my pasiacy też jestesmy i mamy sie dobrze ;)
Na Ugorku mieszka mój szwagier, szwagierka - 100% Pasiaki
Szwagier kilku kumpli też Pasiaków tam ma. Wlepek jest tam sporo
Adam, chyba wygrałeś zakład...
Ja mieszkałem Ugorek 10b do 1996 roku, prawie sama Wisła zawsze tam była. Teraz chyba więcej Pasów.
Więcej Pasów bo tam lippi grasował przez 3 lata ;-)
Na Pszona jest wiele Pasiaków.Dla tych co nie wiedzą co to pszona, otóż jest to osiedle które jest pomiędzy ul.Ułanów, Wieczystą i Fiołkową.
Hehehe a w parafi na Wieczystej jest jeden ksiadz co na mecze pasiakow chodzi!! :):):) A tak pozatym dzisaj widzialem kilka nowych napisow Cracovia.. i jededen napis przerobiony na zWisla.. nastepnym razem bardziej sie poprzygladam! Pozdro!
Wiadomość zmieniona (06-07-04 12:11)
I ten ksiądz bodajże na wiosnę ubiegłego roku nie przegapił ani jednego meczu u siebie, ale nie słyszałem tego od niego osobiście. Jest jeden kibic Cracovii z tamtej parafii, wiem bo razem byliśmy ministrantami tam ;) który ciągnie tego księdza na Pasy. W sumie fajny układ :D
hehe te napisy spreyem o na pewno robota tego księdza!!
4 dni później
A ja mieszkam na Fiołkowej i się nie chwalę.
na wieczystej sa PASIAKI i to nie byle pionki..nie powaLAJACA ILOSC ALE SA
Ja mieszkam na wieczystej. Jakiś pies jest bo rozkleja czasami jakieś gów.o, ale krótko wisi :) i napisów żadnych nie ma.
Ostatnio ja stąd.
Wiadomość zmieniona (12-07-04 09:50)
Ja mieszkałem na Wieczystej (ul. Włodkowica) i Cracovia miała na tym osiedlu zawsze przewagę! Na Ugorku z kolei mieszkała spora ekipa trenująca w Pasach hokej. Nie mieszkam w tym rejonie od 15-u lat więc nie wiem jak to się obecnie przedstawia.
Pozdrawiam krajan z tych osiedli!
prosze prosze ja tez mieszkałem prawie od urodzenia na Fiołkowej a potem na Meissnera (tuż przy stadionie Wieczystej w ktorej konczyłem wyczynowo grac w piłkę) i jak czytam te wpisy to przychodzi mi na mysl ze moze kgos z was znam ale nick nie wiele mowi !!! choc patrząc na swój wiek to moge znac głównie "Starego Kibola" tak czy inaczej z dawnych lat Cracovia była na osiedlu bardzo silna !!! w szkole podstawowej nr 128 (której juz nie ma) była za moich czasów silna szkółka hokejowa i piłkarek recznych , w latach 70-tych z tej szkoły trafiłem do szkółki piłkarskiej Cracovii i......tak juz zostało......pozdrawiam wszystkich z okolic Ugorka i Wieczystej......
14 dni później
Ja miszkam na Wieczystej. CRACOVIA PANY!!! Ale rzeczywiście mało tam pasiaków. Pozdo dla wszystkich Cracoviaków z Wieczystej!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)