Salwator i Groble to byly czasy :D:)
-
-
Do tych wychowanych w psiarniach ;)
Groble cały czas za Pasami aktywnie !!!
Groble caly czas aktywnie u siebie i na wyjazdach...Na salwatorze z tym drugim jest duzy problem :(
Ja tez wychowany Na Groblach,obecnie Azory
Olsza II do siódmego roku życia.
Ale to było juz trochi latek temu....
Nigdzie nie ma 100% ... a na Salwatorze to nawet 90% nie bedzie... 8)
Pradnik czerwony - tylko wisla
biała gwiazdko marzenia są piękne ale rzeczywistośc brutalna....
sAnTo napisy na murach zazwyczaj robi się po zmroku, ale co ty o tym możesz wiedzieć chłopcze?
ja nie marze ja zyje!! powiedz czy to nie prawda?? no dobra nie tylko wisla! ale czemu sie ukrywacie??
a Ty naprawdę nie znasz ani jednego Pasiaka z Prądnika??
od dawna się tu nie wpisuję ale zrobię wyjątek, wychowałem się na prądniku czerwonym i było nas przynajmniej kilkunastu chodzących regularnie na mecze i nikt się nie ukrywał wręcz przeciwnie panowała ekumeniczna atmosfera a jeden zagorzały (naprawdę zagorzały i nie piknik) kibic wisły przechodził ze mną cały sezon na hokej, Ichkeriya pozdrawiam jeśli masz między 20parę a 30parę to się chyba musimy znać
No a ja wiem ze paru chlopakow jest z chrzanowa. A karzdy wie jak jest w chrzanowie, prawie sama wisla a oni se daja rade.
[img]http://home.autocom.pl/projo/gwia.gif[/img]
Nie znam ani jednego a wiem co i jak!!! a co macie cos do tego pieska zajebissssssty
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)