Na kogo stawiacie??
Ja na Grecje z calego serca
Zalozylem sie o skrzynke :))
-
-
Portugal-Greece
stawiam na Portugalie;-) a nadzieje pokładam w grecji;-)
ja tez wole greków ;-) mam nadzieje ze to bedzie piekne widowisko i pare bramek a nie znow 0:0 przez 90 min ;-)
Absolutnie kibicuje Grekom,ale jak juz gdzie Robin slusznie zauwazyl jesli druzyny wczesniej spotykaly sie w grupie i wygrywala jedna z nich,to teraz zapewne wygra ta druga.
Czyli Portugalia....
Obym sie mylil.
Portugalia !!!
tym razem wolalbym, zeby to nie byli gospodarze. Bez przesady.
Chociaz Grecy i tez juz za dobrze maja... Jedni mistrzostwa dostali, drudzy olimpiade. A biednym wiatr w oczy...
Niech wygra sedzia :))))))
La Grande Finale coming soon...............
a ja mam w ten finał totalnie wylane!
Moi faworyci i ulubieńcy już odpadli (Szwecja, Czechy, Francja)
Zostały 2 drużyny:
Portugala - naszpikowana przeraklamowanymi gwiazdami (Couto, Figo) i gospodarz. Pewni siebie gwiazdorzy zarabiający pełno kasy i symulujący faule. Za dużo dryblingów, za mało gry zespołowej. Portugalii mówie stanowcze NIE
Grecja, kiedyś było powiedzenie grają wszyscy a wygrywają Niemcy. Hmm...teraz niby Niemcom nie idzie ale...Grecja to dla mnie nowi Niemcy!
Przede wszystkim defensywa i jak się uda to skontrować. Nie mają zawodników o bajecznej technice. trener (o dziwo Niemiec) poukładał ich genialnie taktycznie i dlatego potrafią wygraż z każdym (Portugalia, Francja, Czechy). Za bardzo przypominają mi dawnych Niemców których nie cierpiałem a więc Grecji mówie stanowcze NIE
Ogólnie to będzie pierwszy finał od roku 1990 którego nie zamierzam oglądać i w którym nie mam faworyta. Dla mnie jak i dla moich ulubieńców te Mistrzostwa się już skończyły!!!!
ja kciuki trzymam za Grecje....HELLAS !!!!!!!!
ja trzymam kciuki za Grecje bo jeśli wygrają to będziemy mogli powiedzieć ze wygraliśmy z mistrzmai europy !! :))) my tj. rep.Polski :)))
chociaż ten Ronalllllldo :>>> mooj nowy idol :))))))
za Portugalie bo Grecja ma niemieckiego trenera, prezentuje anty futbol i w dodatku nie lubia papieza :(
czyli Portugalia- Grecja 3-0
no to zaczynamy....
chyba pojde spac, bosze co za nudy...
czy ktos z Was moze powiedziec, ze sie emocjonuje tym finalem?
ja sie emocjonuje ! dobry mecz
jest dobrze :)
o to mi sie podobalo :)))
Grecja :) No prosze, szkoda, ze nie wiedzialem.... pewnie kupe kasy mozna bylo wygrac....
ale qrwa jaja... to się w głowie nie mieści... jeszcze w to nie wierze... a myśmy miesiąc temu pokonali "MISTRZÓW EUROPY" :) ale qrwa jaja...
Brawo GRECJA Brawo !!
Znowu antyfutbol wygral, kurna jak te terminatory wygraly ten turniej?
Oczywiscie z sympatii jestem po stronie Grekow ale to co prezentuja to Deutschland II. Musze przyznac, ze jak dotad to dla mnie najslabsze mistrzostwa jakie w zyciu widzialem, a troche sie ich naogladalem ;))))
Zobaczymy, Berlin 2006 czeka :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)