Witam.
Jestem fanem Polonii Warszawa i zapraszam wszystkich do rejestrowania sie na polonijnym hubie (to cos w stylu czatu z mozliwoscia wymiany plikow - jak np: kazza).
Wieczorami przebywa tam okolo 15-25 kibicow Polonii, Lecha, Arki, Cracovii, Broni i mozna sie wymieniac plikami zarowno kibicowskimi, jak i zupelnie nie zwiazanymi z pilka i kibicowaniem, do tego mozna zawiazywac nowe znajomosci na linii Polonia-Cracovia, jak i oczywiscie z innymi fanami obecnymi na czacie.
Informacje dotyczace instalacji, jak i linki do pobrania programu sa dostepne na naszym forum: http://polonia.civ.pl/forum/viewtopic.php?t=2436&start=0 (trzeba sie zarejestrowac na naszym forum zeby je przegladac).
Zapraszam serdecznie i do zobaczenia (pogadania) na HUBie.
(mozna tam spotkac szerokie grono goszczace na pierwszym meczu barazowym Cracovii :), ja osobiscie chcialem podziekowac za bardzo mile przyjecie na Waszym stadionie).
no i jestem...
fajny hubik..
pozdrawiam
KSC[img]http://cracovia.strefa.pl/sygnaturki/emoty/32_piwko_ksc_ksp.gif[/img]KSP
wrzuccie adres
Wszystko masz tutaj: http://polonia.civ.pl/forum/viewtopic.php?t=2436&start=0
A jesli juz masz HUBa zainstalowanego to odres na HUBie jest : ksp.zapto.org
Ja jestem tak juz od dłuzszego czasu
goProzdrowienia!
6 dni później
Znaczy KamilKSC z huba to Ty tutaj?
*** Connecting to ksp.zapto.org ...
*** Unknown address
mi sie takie cos pokazuje co mam zrobic?
79 dni później
Co jest? Ja jedyny z Pasow przesiaduje na tym hubie ???
Wiadomość zmieniona (18-09-04 14:52)
noo ja tez teraz sie wbiłem :D
*** Connecting to ksp.zapto.org...
*** Connected
<[IFC]Polonia> This Hub is running version 0.9.7 (Wed Jun 23 23:00:00 CEST 2004) of VerliHub (RunTime:10hours 38min ).
<[IFC]Polonia> Too little open slots for your connection type, min is:2
*** Disconnected
co jest grane?
Musisz miec 2 otwarte sloty w DC ;)
to bedzie chyba w opcjach w sharing czy jakos tak ;)
Oki już mam ;-)
17 dni później
hop
7 dni później
W zwiazku z powstaniem huba Cracovii odswierzam temat o naszym hubie, poniewaz mam nadzieje ze wiecej braci z KSC zainstaluje sobie DC i dzieki temu beda korzystali tak jak i ja z obu Hubow jednoczesnie.
Pozdrawiam.
jaki jest adres huba cracovii?????
www.cracovia.strefa.pl tam masz wszystko co potrzeba
Ja juz siedze na obu hubah KSP&KSC i zapraszam wszystkich do takiej formy hubowania.
Pozdrawiam.
No to tak jak ja :D. Prawie zawsze zostawiam kompa na noc włączonego więc zapraszam do ściągania. Szczególnie Świstakowi polecam kawałek z katalogu Hool`s & Ultras pod tytułem Ultras Nuremberg - No niezli goscie. Mozna sporo od nich podpatrzec. Ale czy Świstak da radę skorzystać z HUB`a :D.
PS. Świstak moja kobieta jak cię zobaczyła na stadionie to powiedziała mniej więcej coś takiego : "Przecież ja go biłam po głowie razem z koleżanką ile wlezie jak byłam młodsza" i coś tam jeszcze ale nie bedę ci odbierał autorytetu :D
Pozdro :D
Sam zedytowałem posta :D
Wiadomość zmieniona (13-10-04 20:05)
peep show mam pytanko a propo twojej xywki...z kad sie wzieła.?
bo "peep show" to jest bar ze striptisem obok mojej byłej szkoły na pl.Matejki w KRK
poważka:-)
hehehe
Mam ja juz nascie lat i dobrze mi z nia :). Lubie jak nobliwe dewotki patrza z obrzydzeniem kiedy jakis znajomy z daleka drze gebe : peep show!
A samej ksywy dorobilem sie wieki temu na obozie, a skad sie wziela...- niech wyobraznia Ci podpowie. hehehe
Od tego baru okok Twojej szkoly to raczej nie pochodzi, chocby dlatego ze ja z innych okolic jeste.
To tyle jesli chodzi o off topa, wracaja do tematu wszyscy na huby!
Pozdrawiam.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)