Taaaaaa Dev a pracownicy Comarchu to się beda pchać do klatki :) na Reymonta.
Napewno troche adrenaliny im się przyda, biedakom :)
-
-
Jak bedą wyglądać derby ??????
Rince...
u was nikt nie pisze nazwy naszego klubu z dużej litery. Ba, nawet w większości zamiast "Wisła" piszą gts, ew. psiarnia itp.
Za samo takie podejście u nas są cenzury... wiesz, bo sam u nas jesteś...
u Was jest skrypt zmieniający przekręcenia z nazw klubów i zmieniający na dużą literę - to że niektórzy nie używają tutaj dużych liter to nie specjalnie tylko tak po prostu się pisze w interneci - i nie pisz że nikt - bo choćby ja i Kierownik w tym temacie piszemy z dużej litery....
ale nie odpowiedziałeś na moje pytanie - jaka byłaby reakcja moderatora? - bo słyszałem że u nas się kasuje normalne posty Wiślaków...
Co Wy kurna pieprzycie. Dzisiaj, derby muszą być spoko. I o "TO" trzeba się niestety ) : postarać !!! .
Derby to sobie zrobimy na 100-lecie jak będą stadiony.
chyab nie bo spadniecie z 1 ligi!! przecierz wy po to wchodzicie abyscie mogli spac za rok!!:D:D!! a derby to beda na miescie !! i bedzie sie działo!!:D:D:D oj bedzie!!
wole zostac obrzezanym niz byc.....................!!!!!!!!!
Rincewind napisał(a):
> Mam takie pytanie off topic...
> Bo podobno tu moderatorzy za nic gnębią Wiślaków...
> czy gdybym na forum Wisły napisał posta w stylu Typa
> brzmiałby mniej więcej tak:
> "Do nas przyjdzie was (z małej litery intencjonalnie) pewnie
> 500 osób a do azylu na Reymonta pewnie nas nie wpuścicie..."
> Jaka byłaby reakcja moderatorów forum Wisły?
> (zaznaczam że takiego postu bym nie napisał ale po prostu mnie
> to interesuje)
>
Te dwa fora to sa dwa rózne swiaty. Tam uzytkownicy, niewazne swoi czy obcy gdyby pisali w taki spoób to predzej czy póxniej dostaliby bana. Tutaj natomiast teksty w stylu GTS, zwisła, jebać wiśle i bluzgi wogóle, sa na porzadku dziennym i na nikim nie robią negatywnego wrażenia. Tylko w tym temacie jest kilanaście takich kwiatków.
Co kraj to obyczaj, na forum Legii nikt się błotem nie obrzuca, gospodarze są kulturalni więc i goście też nie schodza poniżej ich poziomu.
Co do tematu.
Wg. mnie na Wisłe nie zostaniecie wpuszczeni chyba, że budowa nowej trybuny zostanie ukończona istnieje wtedy małe prawdopodobieństwo.
Bedą argumentować, że sporo gruzu leży w okół nowej trybuny itd.
O Waszym stadionie nie będe się wypowiadał ale w przeszłości bywało już nieraz, że prezesi Cracovii wymyślali jakiś remont aby pozbyć się problemu z kibicami przyjezdnych. Wg. mnie tym razem równierz tak będzie.
Kocham Wisłe: Bardzo jestes pewny SIEBIE tym ze po roku spadniemy z 1 ligi!!!
z kąd taka pewnośc???
matrixball kontra kasperczak
3:0
Heh apropo derbów to wytdaje mi sie ze stadiony będa najbezpieczniejszymi miejscami w tym czasie :]
A może by tak derby na śląskim. 15 tysięcy dla Cracovii i 15 tysięcy dla Wisły - Problem byłby tylko z dojazdem dwóch ekip w to samo miejsce tą samą trasą.
Ale wyobraźcie sobie 30 Tysięcy na derbach....
te............flasz gts sluchaj cieciu pilka nozna to przedewszystkim KIBICE ...wiec jak mozesz byc za tym ze nie POWINNiSMY byc wpuszczeni na wasz "stadion".......najpierw pomysl nim znowu napiszesz jakąs pierdołe.............A moze porostu jestes kolesiem co jezdzi na mecze z mamusią taxuwą.i poprostu masz pelne pory................SŁUSZNIE
Pokuś napisał(a):
> te............flasz gts sluchaj cieciu pilka nozna to
> przedewszystkim KIBICE ...wiec jak mozesz byc za tym ze nie
> POWINNiSMY byc wpuszczeni na wasz "stadion".......najpierw
> pomysl nim znowu napiszesz jakąs pierdołe.............A moze
> porostu jestes kolesiem co jezdzi na mecze z mamusią taxuwą.i
> poprostu masz pelne pory................SŁUSZNIE
Z Twojego bełkotu zrozumiałem że do mnie napisałeś... Pomijam obraźliwy ton bo to norma - ALE GDZIE JA KUR.. W TYM CZY W JAKIMKOLEIWK INNYM TEMACIE NAPISAŁEM ŻE JESTEM PRZECIWNY WPUSZCZENIU WAS NASZ STADION??????
Sory za capsa ale się wkurzyłem, nie lubię jak mi się wciska coś czego nie powiedziałem.
Slash to przez to że zacytowałeś post misiatego - notabene idiotyczny i stąd problem - a że obraźliwy ton to norma owszem ale nie tylko tutaj - u Was już się dowiedziałem że nikt w Polsce nie wie jakie mamy barwy a kojarzą nas tylko z gnojami z nożami... i jeszcze do tego kolo zyskał aprobatę!!! gratuluję obiektywizmu
Może nie norma ale obrażony zostałem tutaj już nie raz, z tąd to stwierdzenie. Co do naszego forum to nie do mnie miej pretensje - nie jestem moderatorem ani nikogo nigdy nie obraziłem. Chyba ;)
flasz gts....mamsz racje pojebalo mis ie to nie ty powiedziales...wiec kieruje te slowa do tego debila z wisly co to jebnął.tym txt-em
Derby powinny sie odbyć, na obu stadionach, ale z domyslam się ze połowa osób jaących na mecz nie dojedzie do stadionu, z obu ekip
..a może by tak o MERITUM? ... dla niekumatych "przejdźmy do rzeczy"....
i moje dwa grosze:
- lepiej żeby jesienią mecz był na Reymonta - bo mimo wszystko lepiej zabezpieczony stadion..
- zamknięcie forum jednego klubu a drugiego towarzystwa na tydzien przed (bo pewnie tacy, co mają najmniej do gadania będą udowadniać, że "wszystko mogą")
- Sharki, JG i inni ... dać se w ten jeden jedyny dzien spokój... nie po to WSZYSCY czekaliśmy na ten dzień... a potem - powrót do normy
TO MA BYĆ ŚWIĘTO - PREZESÓW, PIKNIKÓW, ULTRASÓW, HOOLSÓW - takiego dnia zbyt długo nie było, by go sobie spie.dolić
a pały i media - niech nam obciągną - bo dla nich to będzie wielki zawód - brak premii za gazowanie, strzelanie, pałowanie... brak "tematów" dla wierszówek i sensacyjnych newsów...
gra jest warta świczki!
no i na koniec - wiem jaki będzie wynik... - vide: 12 (a może 13) wrzesień 1982
Tacy Dwaj - BRAWO! I o to chodzi, mam nadzieje, ze odpowiedni pogadaja z odpowiednimi - a intenetowym napinaczom w temacie derby mowimy NIE!
Tacy dwaj - super i meritum i konkrety - masz piwo u mnie - gdzie i kiedy ustalas zTy.
A co do meritum wierze ze taki pomysł pomomo wszystko -zaszłości i wielu innych spraw jest mozliwy.
tylko ze te nasze bojowki -beda zdyscyplinowane najgorzej to małolaci .
ale było by to swieto Krakowa - i pokazalibysmy klase wszyscy
TD-Amen!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)