Dziaiaj bezpośrednio po meczu, na trybunie od ulicy focha pzostawiono plecak na 1 minutę bez opieki po czym zniknął, wewnątrz znajdowały się portfel z dokumentami (prawo jazdy, legitymacja studencka, karta bankomatowa, legitymacja mpk) , discmana i kilka płyt, dla znalazcy nagroda 400 zł.
-
-
ZGUBIONO PLECAK - NAGRODA!!!!!
Kiedyś takiego znalazcę nazywano po prostu zlodziejem. Przykre że pasiak pasiaka okrada
czekaj czekaj bo Ci ktoś odda;]
-=KsC_Qr2nOw=- żebys sie nie zdziwił ja miałem podobną sytuacje po strzeleniu pierwszej bramy zacząłem skakac jak dziki i w tym momencie wypadł mi z kieszeni telefon po jakiejś minucie zajarzyłem że komórka nie znajduje sie juz w kieszeni wpadłem w lekką schize rozglądam sie wokoło a telefonu nie widac. po chwili zaczepia mnie typ i oddaje telefon przy okazji pozdro dla gościa jak czyta forum.
.
KAZZ oddał ci bo miałeś starego Erikssona:) Swoją drogą prosze się przyzwyczaić do okradania swoich, wśród 10 tyś zawsze się znajda tacy
moj plecak przewaznie lezy bez opieki w rejonie "najbardziej" zagrozonym podobnymi przypadkami i nic mi nigdy nie zginelo...
mam nadzieje ze zguba sie odnajdzie!
nie zgubiono go tylko zaopiekowali sie nim spece od takiej fajowej zabawy zwanej promocją...wykorzystali oni chwile kiedy emocje oslabiaja instynkt samozachowawczy...jeśli umiecie czytać - to oddajcie dokumenty, bo z dniem wczorajszym bądź stracily ważność badź zostaly poblokowane więc po kija wam one, a innym zaoszczędzom sporo problemów, czasu i kasy
Cracovii barwy nosić
to honor, święta rzecz!
Lecz oprócz tego trzeba
Cracovię w sercu mieć
michael-23 Najlepiej zgłoś się do osób które sprzedawały na koronie stadionu w budzie Koła Sympatyków lub obok,bo tam ludzie przynoszą znalezione rzeczy,ewentualnie jedz na Kabel,moze tam w sklepiku czegos sie dowiesz.
Mojemu kumplowi ktos zaje*al smycz i klucze
jak widzicie zlodziej to sie nie przejmowac.. lac odrazu.. gnoja takiego do poziomu i butowac... moze sie nauczy!!
fiore - to bylo na tym meczu teraz? czy na szczakowiance? Bo po szczakowiance podobno znalazly sie jakies klucze.
KAzz mialem identyczna sytuacje tyle ze nie mialem szczescia telefon lezal w kieszeni poskakalem po gdzies 5minutach patrze do kieszeni nie ma koma kumpel l mi mowił ze "ktos"po mojej prawej sie po cos schylil i szybciutko oddalil i siemens c60 poszedl sie j$*ać i jeszcze wyrobienie karty nowej mnie jutro czeka :/
Wiadomość zmieniona (21-06-04 00:33)
Mojemu znajomemu ukradli komórke w kolejce do wejścia przed Polkowicami. Rozmawiał przed stadionem przez telefon wchodzi na mecz a po telefonie ani śladu! Super! :-/
NA polkowicach :(
18 dni później
K..wa!!! i co to za kibice którzy kradną swoim????!!!!!bo oni mają Braterstwo, Honor Cracovi???
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)