Mam propozycję w ogólnopasiastej dyskusji na temat śpiewów o GTS. Żeby był wilk syty (trzeba psiarni przypomnieć, że ich nie kochamy) i Manchester City (szacunek dla swoich i cudzych uszu) proponuję zamianę oklepanego przeboju " Wisła to stara..." na oldschoolowe, pamiętające jeszcze czasy I ligi: Nie, nie nienawidzę Wisły X 3. Niestety nie pamiętam tytułu oryginalnej melodii tego szlagieru, ale wierzę, że wielu wie o co mi chodzi.
-
-
Zamiast "Wisła to stara..."
to jest myśl!!!! trzeba nadmienic to Świstakowi-mogłoby fajnie wyglądać!!!!!!!!
ale wy macie kompleksy:), tak sobie mysle ze gdybyscie sie bardziej skupili na dopingu i przypomnieniu sobie starszych piosenek a nie tylko ze wisla tro stara k**** to wasz doping na prawde moglby byc ciekawszy i lepszy niz teraz, a tak to sie z was smieja niektorzy, no ale temat godny uwagi i pochwaly oby tak dalej, a zeby doping byl jeszcze lepszy to dobrze oboje pomyslcie i moze jeszcze sie wam jakies piosenki anty przypomna a wtedy to juz kibicowsko na pewno bedziecie w Lidze Mistrzow :P
dyftong zamknij pysk i wypad z tego forom!!!!CRACOVIA HOOLIGAN'S!!!
dyftong jak sądze jestes zza błoń.........wy nigdy lidze mistrzów nie bedziecie-pod żadnym względem-czy to piłkarskim czy kibicowskim!!
dyftong zapewniam Cie ze Nasz doping jest napewno duzo ciekawszy od Waszego.....a Wasze jazda jazda jazda to jakies totalnie nieporozumienie!!! Przypominam takze ze My nie mamy kompleksow bo w przeciwienstwie do Was chcemy zagrac derby i niewazne w jakim skladzie.....
hamer napisał "dyftong jak sądze jestes zza błoń.........wy nigdy lidze mistrzów nie bedziecie-pod żadnym względem-czy to piłkarskim czy kibicowskim!!"
Zobaczymy....juz nie dlugo bedziecie kibicowac jakims zachodnim klubom tylko po tym abysmy odpadli z Ligi Mistrzow
Marcin zmien nazwe na Marcin Gts, bo cos literki chyba zapomniales:)
a pewnie ze bede kibicowal zachodnim albo wschodnim klubom tyle ze nie w Lidze Mistrzów a co najwyzej w jej eliminacjach..........Valerendze kibicowalismy skutecznie:-)
Mogą być i wschodnie...
A poważniej to, jeżeli już niektórzy muszą śpiewać na Wisłe, to istotnie może jakaś zmiana repertuaru. Nie popieram tego śpiewania, ale powiedzmy, że mogę zrozumieć. Jakieś uwarunkowania genetyczne czy coś. Jeżeli więc będzie jakaś fajna i jajcarska przyśpiewka jeden raz w meczu, to będzie dobrze. Efekt będzie też lepszy, niż śpiewanie tego dzieła o podstarzałej .... Zresztą uważam, że każde wykonanie tego "utworu" to o kilkadziesiąt kibitów mniej na następnym meczu.
sorry nie dotyczytałem twojej wypowiedzi ale sens pozostaje:-)
po co spiewac o rzeczach oczywistych......??:)
mozesz byc pewien waldoch ze ja akurat licze na was i zycze wam jak najlepiej i taka druzyna jak Cracovia powinna grac w 1 lidze tylko nie rozumie waszych kibicow, bo moim zdaniem obciachem jest wogole zalozenie takiego tematu. I licze ze spotkamy sie na derbach.
lepsza jazda jazda niz bluzganie na inny klub. A licytowal sie z toba nie bede kto ma llepszy doping bo to wszycsy wiedza:P ja swoje ty swoje.
Hamer w tym roku wam sie nie uda :)
Mistrza Już Mamy Na Lige Mistrzów Czekamy
Marcin TS rok temu też tak mówiliście przed naszym awansem do 2 ligii, biorę twoje słowo za dobrą kartę:).
1 liga 1 liga CRACOVIA!
Wiadomość zmieniona (19-06-04 10:24)
przyspiewki macie inteligentne. jak C - klasowy zespol z prowincji !!!
A najlepsza jest POGON SLEDZIE SYFEM JEDZIE!!!!buhahahah!!!!
gdzie kur..o sledziowa bylas na meczu w Krakowie zes teraz taka cwana? a nawet jak bylas to co tak cicho ? teraz dopiero sie umiesz wypowiadac?:)
w ogole co to za klub Pogon Szczecin? haha przeszczepy:) syfem jechaliscie, jedziecie i bedziecie jechac, po prostu wali od was, szkoda ze sie bedziemy musieli spotkac z wami w 1 lidze, bo znowu bedzie walilo na Kaluzy od was;(
Marcin TS napisal- wy nigdy lidze mistrzów nie bedziecie-pod żadnym względem-czy to piłkarskim czy kibicowskim!!" napisale!!
A ja sie pytam kiedy wy byliscie w tej Lidze mistzow!!!W tym roku tez nie bedziecie!!!!JAK KRAKOW TO TYLKO CRACOVIA!!!!
NIEEE....
NIEEEEEE....
NIEEEEEEEEE....
NIEEEEEEEEEEEENAWIDZĘ WISŁY!!
Wiadomość zmieniona (19-06-04 11:01)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)