Ten łysy to jakieś pismo węzełkowate wymyślił :)
-
-
W JAKICH MIASTACH JEST CRACOVIA?
wiadomo ze w skawinie nie ma chyba:] przezutów na cracovie ale jesli teraz weszliscie do 1 ligi no zapowiada sie ciekawie bo mozna zauwazyc ze teraz wisła zaczyna znaczy u ans jakies akcje ktore napewno beda owocowały szalikami;] a co do was judki ze skawiny no mysle ze was umocniło ten awans i albo sie odrodzicie małolatów zaciagniecie i wreszcie sie pokazecie silna banda wiadomo w którym dniu na ogrodach;] no zobaczymy:P
oo widze ze duzo lat masz a chwalisz sie jak bys chory na mozg byl pfff jakw pampersach jestes (watpie) to jak kazdy taki glupi jak ty jest i udajacy kozaka to nic tylko pozazdroscic
W Mogilanach jest troche Cracovii
5 dni później
WLCK
44 dni później
pieter napisał(a):
> w Andrychowie nie ma innych kibicow jak tylko Cracovia, mozna
> tutaj spokojnie nosic barwy cracovii,natomiast inne nie sa mile
> widziane chyba ze sa to nasze zgody
nie badz smieszny !!!osobiscie widziałem w Andrychowie kolesi za Legia,Górnikiem Zabrze,Wisłą Kraków,BKS Bielsko Biała i Cracovią.koleś w koszulce górnika pochodzi do kolesia w koszulce legii i sie witaja jakby to byli najlepsi kumple.
"tutaj spokojnie nosic barwy (zgodze sie)cracovii(nieprawda bo inne też),natomiast inne nie sa mile widziane
CRACOVIA NIEPOLOMICE,CRACOVIA KLAJ ZAWSZE WIERNI I ODANI CRACOVI FANI ! ! ! ! !
a np. w Rząsce?
i miejscowości typu RACIBOROWICE, DZIEKANOWICE??
wie ktoś coś może?
Oczywiście Światniki Górne wierne Cracovii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No i Brzesko...... moze nie sa to jakies oszałamiajace liczby ale są .... ja osobiscie jestem z paroma kumplami na kazdym meczu ...podkreslam kazdym.....pozdro........
[img]http://polonia.civ.pl/akcesoria_wirtualne/vlepkiksp/polon/15.jpg[/img]
oczywiscie w tarnovie.poza moscicami gdzie sa same rumuny.
os. Kazimierzowskie i Sajgon też. Oj żydki jest was jeden w danym mieście ( no moze oprócz Krakowa) i odrazu wam sie wydaje ze was jest nie wiadomo ile.
Zdecydowanie w Kielcach Craxa jest ciepło odbierana :-) bardzo duzo kolesi na Korone przyłazi w szalikach,koszulkach Cracovii (sam sie na jednym z meczyków zamieniłem na szalik i od razu mnie wasi ochrzcili "Zydem")..... i na koniec małe pozdrowienie ;-)
wisła krakowska TO STARA *&%$@ ZOMOWSKA
i znowu Chrzanów.... na każdym meczu jest kilkanaście osób z Chrzanowa i powinno być ich coraz więcej....
F.C. CHRZANÓW działa :)
W Sandomierzu jest pare osob za craxa. Jeszcze mam prozbe do kogos z Craxy o kontakt na gg. POZDRO DLA WAS!!!!!!!!!!!!!!
CRACOVIA SZARÓW ZAWSZE WIERNI PASĄ
Zdecydowanie w Gdyni bo nie wiem czy wiecie ale Arka= Cracovia :-).
PASY z Krakowa to ARKI druga polowa.
"miasto cyganow" prawdopodobnie jestes z wadowic najbardziej brudnego miasta (czytaj miasto cyganow), zapomniales dodac jeszcze gks katowice , lechie gdansk,bayer monachium, den hag, i wiele innych, jezeli jestes taki odwazny to przyjedz do nas w koszulce wisly, tylko wyjdz na miasto , z samochodu wszystko inaczej wyglada
ponowie pytanie o Rząske Raciborowice i Dziekanowice
dorzuce do tego Liszki. NIe są to miasta, ale pasiaki też tam mogą być:))
1380 dni później
Dziekanowice 90 % wisła, Raciborowice 60% Pasy.
A propos, jest ktoś na tym forum z Raciborowic??
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)