ty kamik ja nie mówie że CRACOVII w skawinie jest 100% ale nie oszukujmy sie że wasza ekipa wisły w skawinie to same konfidenty i nie ma się z czego chwalic ze was jest więcej w skawinie
-
-
W JAKICH MIASTACH JEST CRACOVIA?
TEŻ JESTEM ZE SKAWINY I TEZ SIĘ Z TYM ZGADZAM ZĘ PSY ZE SKAWINY TO SA KONFIDENCI BO WIELU CHŁOPAKÓW OD NAS MA PRZEZ TYCH PEDAŁÓW SPRAWY W SADZIE
ups ja spierdzielam......
Nie wiem czy konfidenci czy nie, ja sie tam nie leje razem z nimi więc nie jestem w temacie Skawińskich rozrób (ale znam te osoby). Ale pisze tylko o podziale kibiców. Pozdro
SKAWINA I WIELICZKA NAJLEPSZE F-C -CRACOVII !!!!!!!!!!!!!!!!
KAMIK z tego co ja slyszalem zawsze od ludzi NH albo srodmiescia jak powiedzialem ze SKAWINA a za PASAMI jestem to sie dziwli bo wy sie reklamujecie na necie jak a jest co innego KOFIDENT na KONFIDENCIE mowicie o dniach skawiny a chlopaki na meczu albo siedza i kozaczycie a na STARE i BUKOWSKA nie macie wjazdu a ty mi o KORABNIKACH gadasz ze nas wyciagli ! wez zastanow sie co ty piszesz
Chodzi mi oto że coraz więcej osób z tamtąd jeździ na Wasze mecze (Korabniki). Nie chodzi mi o żadne wjazdy na Bukowską czy Stare, nie o tych co sie leją. Myśle jednak że tych co sie leją to jest porównywalnie i Wisły i Cracovii może jednak jest troche na korzyść Wisły (uwala mnie to). Chodziło mi o to ilu jest kibiców, również tych co sie nie biją. A jeśli o to chodzi to WISŁY w Skawinie jest więcej i tego jestem pewien, w roli "kibica" nie o to mi chodzi kto sie leje a ten kto jeździ na mecze. Pozdro
heh do zobaczenia na derbach ;]
MNIE NA PRZYKŁAD DENERWUJE TAKIE COS ŻE WY SKAWIŃSKIE PSY MÓWICIE ŻE NAS NA MECZE CRACOVII JEŻDZI PO 5 OSÓB TO ŻE WY JEŻDZICIE NA MECZE WISŁY PO 10 BO WAM SIĘ NIE CHCE ( TACY Z WAS KIBICE ) TO NIE ZNACZY ŻE NAS JEZDZI PO 5 OSÓB ......... JA OSTATNIO OBLICZYŁEM ŻE JAK OD NAS SIĘ WSZYSCY ZBIORA NA MECZ A TO PRZY OKAZJI TYCH NAPRAWDE DOBRYCH MECZÓW ( O PODWYŻSZONYM RYZYKU ) JEZDZI NAS PO OK 120-130 OSÓB A PRZY TYCH MNIEJ CIEKAWYCH PO OK 80- 90 ( JA JESTEM NA KAZDYM)
TYLKO PASY SKAWINA STARE - OSIEDLE HOOLIGANS
heh forum przerodziło sie w temat skawinski;] wiadomo ze kazdy stawia na swoim ale jak by nie patrzyc to skawina jest napewno miastem znanym w krakowskch klimatach skawina to specyficzne miasto i jestem dumny z tego ze tu mieszkam!!! heh ktos napisał ze judków jezdzi 5 no wiec bede obiektywny;] widziałem jak judki miały mecz chyba albo swietowali awans do 1 ligi nie wiem co to dokładnie było ale widziałem busa chyba w srodku sami kibice ksc!@!! tak tak i to ze skawiny jechali!!! szok normalnie;] wiec wiadomo jestescie w skawinie i napewno was jest trochu wisły jest trochu wiecej:] teraz sprawa wjazdów na osiedla hm z tego co pamientam własciwie juz nie pamientam;] kiedy trza to ze smutkiem przyznac wisła zrobiła wjazd na stare hm chyba z 2 lata temu ja no cóz ksc tez nie przypominam sobie zeby zrobiła jakis wjazd wiec na dzien dzisiejszy sytułacja w skawinie wyglada tak ze nie ma osiedlowych zadym (narazie) judki siedza cicho wisła tez i huj wie co z tego wyniknie;]]]]]
jak bys byl poinformowany to od nas chlopy siedzialy z tego co wiem wiec co ty chciales ? nikt nie wjezdza zobaczymy co bedzie ale od nas sie jakis nie reklamuja jak wy na necie ...
łysy u was tez sa konfidenci nie jestescie swietoszkami wszedzie sa na legi itd. wiec nie gadaj głupot i niech wasi dalej siedza to nie moja sprawa;]
panthers - cwelu jeden........ "niech siedzą " ...........może ty byś chciał poleżeć
marcin nie ma sensu to jakis pajac udajacy PANTHERSa a do ciebie PANTHERS inna wiadomosc powoli wychodza chlopy i zobaczymy czy bedziesz taki mocny 2.10 jak tutaj jestes
ZAKOPANE !! ZAKOPANE !! CRACOVIA !! :D Przemek :P:P
no wrócilłem dzis z Zakopanego i na krupówkach co chwile napisy ksc itp.. wszedzie vlepki brawo Zakopane czułem się jak w domu
4 dni później
BYTOM
ReSoXyM prośba: Napisz jeśli możesz na maila: nagan@metropolia.net albo na GG: 8501946. Pozdro.
Gdynia zawsze z Pasami. :) pozdrawiam
C R A C O V I A HOOLIGANS FROM SKAWINA STARE OSIEDLE
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)