SKAWINA 100% CRACOVII!
-
-
W JAKICH MIASTACH JEST CRACOVIA?
!#Łysy#! z tego co ja wiem to nas nazywają żydy więc się zastanów zanim coś napiszesz!!!
Kamil_ksc sorry ale jak nizej :P
Wiadomość zmieniona (04-07-04 00:05)
Nuki to ciebie wyrzucili kiedys z LO w Wieliczce za picie?:)
Jak wam powiem że Myślenice? Pewnie nie uwierzycie!!!
Jestem jedynym "rodzynkiem" w mieście, nawet cała rodzina i koledzy w pracy za Wisłą.
Boże ale czekam na derby, i ja jako jedyny w domu za Cracovią...
heh Matti ja mam w rodzince podobnie,. Tylko kochany wój "J" :) jest za Cracovią. Nie jesteś sam takich jest więcej.
Mareczek a czy my się znamy . przedstaw sie bo nie wiem kto razsławia nasz Miechów . Pozdro dal pasiaków z Miechowa
jak wyglada sytuacja w Bochnii czy sa tam jacys Pasiacy aktywni to znaczy jedzacy na mecze
Miechoviak całkiem możliwe że sie znamy, a nawet jestem tego pewien :-) , Miechów rabuje , Miechów panuje:-)
A gdzie dokładnie mieszkasz bo ja mieszkam na najbardziej pasiackim osiedlu jakie jest w Miechowie - Belfast
MIELEC zawsze z CRACOVIA
Hej! Brylant!
Co TY za jeden jesteś, że sie takimi dziwnymi rzeczami interesujesz??
Czemu jeszcze nie napisaliście, że Wieliczka 100% PASY?!
Z tego, co pamiętam, to jakieś 15 lat temu to Cracovia w Wieliczce tylko na oś. Kościuszki była.
bo kiedyś przyszliśmy wyjaśnić kilka spraw z zeusemw przerwach pomiędzy lekcjami,a tu okazało się,ze chłop zaliczył wylotkę,a razem z nim nuki tak nas poinformowali wasi koledzy:)
Kim ja jestem dla Ciebie, że mnie po ponad 6 latach jeszcze pamiętasz? Znam Ciebie?
JAWORZNO-nie wiem ilu jest w moim miescie pasiastych kibiców ale ja sie do nich w 100% zaliczam!Po prostu zakaochałem się w CRACOVI i zwariowałem na jej punkcie!!!wiem ze miasto moje jest niemile postrzegane ale bede propagowal w nim PASIASTĄ WIARE!!!Na PASY zabrał mnie moj ziomal z Kraka. w zeszłym roku na Nide Pińczów i tak się zaczelo, był też wyjazd do szczecina (dodam ze pierwszy w moim życiu) (było zielono oj zielono :) )!!!wiem ze nie moge równać sie z PASIASTĄ starszyzną ale kiedyś trzeba zacząć nigdy wcześniej nie byłem kibicem żadnej drużyny ale od zawsze kochałem pilke i nie są to żadne smuty!!! I WIEM ŻE PASIASTE SERCE MAM ...
!!! Tylko Pasy !!!
ja Ciebie nieznam,zapamiętałem tylko Twoja ksyfke z tamtej sytuacji,a czy Ty mnie znasz?możliwe, ze z opowiadań Twoich kolegów z ulicy serbskiej heheheh.pozdro
ReSoXyM - ja tez spedzam czesc wakacji w Ochotnicy Górnej, ale mam wrażenie że tam są za Wisłą? ;)
Przepraszam bardzo, jestem kibicem Wisły i mieszkam w Skawinie. Niektórzy naprawde śmiesznie sie tu wypowiadają że w Skawinie jest więcej kibiców Pasów. Albo nigdy nie byli w Skawinie albo sie nie wypuszczają za Stare Osiedle czy Bukowską. Nic nikomu nie pisze na złość ale pisze fakty. Napewno są jacyś kibice Cracovii na "terenach Wisły" ale również znam i Wiślaków na terenie Starego Osiedla i Bukowskiej (dla niewiedzących taka twierdza Cracovii :) ). Przyznam również że powoli sie tworzy "kolonia" Cracovii na Korabnickiej, dzięki temu tylko że Craxa wyszła z doła po nieudanych latach. Niektórzy tu naprawde majaczą wpisując coś typu "SKAWINA 100% CRACOVII" Jeden wielki LOL.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)