Cracovia byla jest i bedzie w Trzebini!!! Osobiscie znam ziomkow z Chrzanowa i moge was zapewnic ze sie nieukrywaja!
-
-
W JAKICH MIASTACH JEST CRACOVIA?
Ja tam jestem z Trzebini. Ale raczej wiek nie pozwala na to żebym znał kogokolwiek. A na meczyki jeżdzę autem i sczerze mówiąc dosyc nieregularnie ze względu na prace. :(
Temat jest dosyc tronniczy i mogą się zaraz kłutnie zacząc kogo i ile, więc nie powinieniem się wpisywać.
Małolatów nie znam, ale widać po murch że kilku ich w Trzebini jest napewno zwłaszcza na starym osiedlu. Jest też dużo gieksiarzy i za zwisłą.
W moim wieku nie znam nikogo za Craovia niestety (pow 30l, ja 34)
W Chrzanowie chyba rzeczywiście jest prawie tylko Wisła. Więcej się nie wypowiadam, bo jestem "niekumaty" jak to ktoś kiedyś określił. :)
Pozwole sie wypowiedziec poraz kolejny o moim sorry naszym ;) pieknym miescie Trzebinia.
Na wstepie gratulacje dla Cracovii za awans do I ligi. Mam taka nadzieje ze nasz wspolny mecz bedzie meczem przyjazni lub przynajmniej bez bluzg w obydwie strony (tak jak to jest na meczach GKS - LECH).
Co do Trzebini tak jak napisal staruszek aktywni kibice w Trzebini to: GKS, KSC, zwisla (hmm odnosze wrazenie ze coraz mniej), no i zapomniales o nowej ekipie, ktora jezdzi na Zaglebie.
W sumie tym co jest charakterystyczne dla 3/4 tych ekip to NIENAWISC DO WISŁY. Natomiast pobliski Chrzanow to miazdzaca przewaga Wisły nad kazdym przeciwnikiem w tym miescie. Z innych ekip nalezy wymienic GKS, Zaglebie, Cracovie i chyba kilku Zaboli. Kazdy kij ma dwa konce, tak samo ma chrzanowski przypadek. Otoz coraz bardziej zaczynaja sie interesowac Fablokiem i ich zgoda z jaworznicka Victoria (byly Ruch z J-na). Kiedys beda musieli wybrac na czym im bardziej zalezy................
Troszke sie rozpisalem, eehh
Pozdro
G-K-S K-A-T-O-W-I-C-E
F=C T=R=Z=E=B=I=N=I=A
Warszawa takze z Cracovia.
temat znika a dość ciekawy;]
no to chętnie podtrzymam go przy życiu ;)
W Wolnym Mieście też się Pasom kibicuje. Choć nie ukrywam, że sie z tym szczególnie nie afiszuję (nie wiedzieć czemu atmosfera generalnie nie sprzyjajaca, hehe)
panie Nuki ja pana chyba znam....pan jest z oklic wieliczki???z okolic w strone gdowa dokladniej???czyz nie???pozdrawiam Nuki jesli to ty:)
a co do tematu to:kibice pasów choc nie duzo są w Suchej B.świątniki g też są za PASAMI...a niewiecie jak jest z NIEpołomicami bo kiedys jezdzili a teraz jakby ciszej o nich.
W Nowym Targu jest sporo Pasiaków i o ile mi dobrze wiadomo to jeżdżą dość często na mecze na Pasy.
Szkoda, ze sobie nie przypominam, ale to ja.
strzała NUKI.na pewno mnie kojarzysz...ale potrzymam Cie w niepewnosci:)jak napisze ze dawien dawno zesmy czasem grali w piłke na zorzy to chyba skojarzysz???czy nie?:)
z pasiastym pozdrowieniem misza
Michal??
A to wiem Pozdrawiam.
Miechów = CRACOVIA
miszaksc: kibice pasów choc nie duzo są w Suchej B.świątniki g też są za PASAMI....
hmmm Sucha B. to przede wszystkim Wisła... Świątniki Górne?? hmmm a to tu koło Zakopianki;]
strzał w 10!Nuki:) derby wygramy:)
Taaaaaa Skawina Bo Na Mecze jezdzi 5 osob na krzyz ........
Busko Zdrój
Frankie
Ze Skawiny jeździ wiecej osób do nas....
Jeśli u was jest max 5 osób to wasza sprawa..
wczoraj-dzis-jutro-zawsze CRACOVIA!
zapomnieliscie........ KRAKÓW!;-)
FrAnKiE no nadajesz sie jestes za wisla i moze ze Skawiny i mowisz ze PASOW w Skawinie jest 5 osob ?! buhehehehehehe no to naprawde sie nadajesz wisla w Skawinie jedynie moze sobie na swoich osiedlach po murach pomalowac i vleki po znakach itd pokleic i to nie wszedzie bo zawsze sie slyszy od chlopow z NH SRODMIESCIA itd ze Skawina i PASY bo sie reklamuja psie kur**** na Necie a tak naprawde to wy tutaj duzo nie mozecie ;)
==S=K=A=W=I=N=A== =C=R=A=C=O=V=I=A==
Każdy to powie Cracovia rządzi w Miechowie :-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)